Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1345346348350351581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Mellien To si nemyslím, pokud bude vlna migrantů stále růst a jejich agresivita se bude stupňovat.. Řada Evropanů je vůči Muslimům nepřátelsky naladěna, a třeba v případě řadových příslušníků ozbrojených sil to platí dvojnásob
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Vena To neni zrovna dobry zdroj. Stejne tak muzu najit na internetu obrazek s Breivikem. Navic tady uplne chybi kontext. Kde se to treba deje? To je docela dulezita otazka. Dost casto lidi hazeji vsechny muslimy do stejneho pytle, byt jsou mezi nimi extremni rozdily, obvzlast mezi ruznymi staty. Saudove jsou jini nez Syrani, Egyptani jsou jini nez Turci, Jordanci jsou jini nez Albanci. A to ani nemluvim o ruznych vetvich Islamu.
    A kdyz rikam zdroj, tak mam na mysli nejakou dobrou publikaci. Vytvaret zavery o normach chovani vyzaduje vic nez jeden obrazek.

Stačí pár prokliků a na všechny otázky dostaneš odpověď ;-) A těch obrázků je tam na tom googlu určitě víc než jeden, troufnu si odhadnout počet výsledků na několik milionů :-P A co se týče Breivika, tak je to pořád celkem odchylka. Kolikrát se v Evropě stal Breivik a kolikrát došlo k nějakému teroristickému problém na Blízkém Východě. Dosti nepoměr.
    @Achileus @Mellien Nemyslím si, že by v dohledné době došlo k islamizaci Evropy pokud vůbec, protože do té doby se stejně celý tenhle cirkus zvaný EU dávno rozpadne a pak to bude každý sám za sebe. Proti IS nakonec někdo tu pozemní armádu pošle a tím se tenhle problém vyřeší. Otázkou však je, zda všichni ti uprchlíci, co tvrdí že zdrhají před válkou se vrátí domů :-k
    @Tyrion Lannister No nevím statistici se pustili do práce a výsledky jsou docela děsivé:
    Francie má být většinově muslimská do roku 2030, podobný datum se uvádí u Velké Británie
    Německo má být většinově muslimské do roku 2050
    To jsou tři nejvýznamnější státy Evropy. Docela by mě zajímala čísla ohledně Beneluxu a Švédska.

Občanská válka v Evropě v dohledném horizontu je docela pravděpodobná. Bílá evropská populace je frustrovaná ze své špatné situace, navíc jí těžce zasáhla krize. Počet lidí, kteří žijí pod hranicí chudoby roste. Tahle situace tu už jednou byla, myslím, že k ní také zdárně spějeme..
    @Achileus Stejný to nebude, jestli se Evropa propadne do chaosu tak z ní stejně půlku schramstne Rusko, což bude zahrnovat i nás obávám se :roll:
    @Tyrion Lannister Řekněme si to upřímně, Rusko je pořád lepší než radikální islamisté. Navíc pokud by se něco v Evropě stalo, tak by snad USA nezůstaly stranou
    @Achileus Jsme v NATO, tak by mohli něco udělat :D
  • @Vena podívej se na víc videí s tou slečnou, kterou tu odkazoval flanker, ona sama o svém otci mluví jako o "liberálním" její názory jsou dost zajímavé a myslím, že to fakt nemá "jen" z internetu.
    @Tyrion Lannister Třeba prodávat zbraně muslimským povstalcům :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. ledna 2016
  • upraveno 9. ledna 2016
    @Dreamer Jo, to znám, taky dobré, ale jen "anekdotické" :)
    Ale fakt přesně to, co Vena předvedl, jak kdyby opsal z toho vystoupení Sarah Haider na té akci, akorát to převrátil naruby...
    @svoa00 Tuším, že jde o oficiální vládní údaje.

Muslimská populace je z celostátního hlediska poměrně malá, ale z měřítka lokálního? Muslimská menšina je ve značné míře koncentrovaná do velkých měst, tam tvoří velkou část populace, třeba Rotterdam je muslimský ze 47% a myslím, že v jiných městech západní Evropy to o moc lepší nebude

Já skeptický jsem. Muslimská komunita v Evropě se v poslední době dost radikalizovala, kolik mladých evropských Muslimů bojuje v řadách ISIS? Pokud se vrátí, jako že se budou chtít vrátit, tak to bude tanec. Dalším problémem jsou radikální imáni importovaní sem ze Saúdské Arábie, jejich výklad Islámu je agresivní a nepřátelský a počet jejich stoupenců roste. Navíc v Evropě je odhadem 54 milionů Muslimů, i kdyby se podařilo zastavit současnou invazi, tak je tu ohromná masa lidí, kteří jsou schopní všeho, navíc mnozí z nich jsou odhodlání fanatici, pokud by se něco velkého stalo, tak tihle pomatenci nebudou váhat.. Hezký příklad je Francie z loňského listopadu, sedm odhodlaných fanatiků v podstatě paralyzovalo jeden z nejvýznamnějších států Evropy. Co se stane až jich nebude sedm, ale 100, 500, 1000, 10 000? Řekl bych, že to nebude pěkné
  • @Achileus na wiki se píše, že v centru Rotterdamu žije 45-50% cizinců, nikoliv muslimů. Navíc to strašení s přečíslením díky vysoké porodnosti bude taky blud, někde jsem četla, že u muslimů žijících v Evropě se po nějaké době projeví také trend klesající porodnosti jako u Evropanů. Neviděla bych to tak fatalisticky, spíš se přikláním k tomu, co napsala svoa. Paralyzovalo jeden z největších států Evropy, jak? Spíš nachytalo nepřipravené.
    Jo, své vyjádření k uprchlíkům bych rád uzavřel (fakt nechápu, proč tyhle diskuse rozjíždím, když mě top ve skutečnosti nijak netěší) aspoň něčím pozitivním: arabské pohádky se mi vždycky dost líbily :)
    @flanker.27 A ten konec: Žili šťastně, dokud nevybouchli
    upraveno 9. ledna 2016
  • upraveno 9. ledna 2016
    @Vena těch napadení německá policie hlásila něco přes 100, pokud si to dobře pamatuji, to mi přijde jako sakra velký problém na jednu silvestrovskou noc. :-) kdyby to nebyla rozsahem výjimečná událost, těžko by kolem toho bylo takové háló.
  • upraveno 10. ledna 2016
    @Dreamer Je to velky problem, to rozhodne. Ale porad to aspon neni 1000 lidi. Navic tech 100 sto lidi, pokud se nepletu, udava pocet obeti, ne pachatelu. Takze to klidne mohlo byt treba pet skupin po treba osmi lidech, kteri to delali opakovane.
    Halo kolem toho urcite aspon z casti je kvuli tomu, ze se puvodne mluvilo kvuli spatne novinarine o 1000 lidech, a taky kvuli tomu, ze se to nemecke urady snazili tak nejak ututlat :(
    upraveno 10. ledna 2016
  • @Vena pokud by všechna ta napadení spáchala takto malá skupina útočníků policie by nejspíš byla schopna je zneškodnit, nevím kde pořád bereš tu jistotu, že šlo o malou ojedinělou skupinu pachatelů, četl jsi vůbec ty zprávy? Dál už se k tomu nebudu vyjadřovat, to nemá cenu.
  • @Vena Připadáš mi jako většina těch, kteří stále dokola opakují: "hlavně nesmíte spojovat útoky, nepokoje, zapalování stanů, znásilňování žen, házení kamenů, výbuchy..." s uprchlíky a nechtějí vidět opak. Jak jinak bys mohl napsat, že se mohlo jednat o malou ojedinělou skupinku? Proč je asi tak vysoké procento znásilnění například ve švédsku? No hádej, rozhodně to nemá co dělat s nadrženým tupým stádem (sorry, vlastně je to samej doktor a inženýr)
  • upraveno 10. ledna 2016
    "Když migrantům dáváme štědré dávky a k ničemu je vlastně nenutíme, pak nemají důvod se adaptovat"

Moje řeč. Ale tohle "sluníčka" (a pardon, ale o některých se ani jinak mluvit nedá, protože nevidí argumenty a ani se o to nesnaží a pokud už si neví rady, tak vás označí za xenofoba) nepřijmou.

• @Mellien ono se o nich dá mluvit i jinak ;-) tyhle hloupý diskuzní novotvary akorát vyhrocují každou diskuzi a dělí lidi maximálně na dva tábory, jen když tohle nebo něco podobného v příspěvku vidím ani nečtu dál.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.