Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A kdyz rikam zdroj, tak mam na mysli nejakou dobrou publikaci. Vytvaret zavery o normach chovani vyzaduje vic nez jeden obrazek.
Stačí pár prokliků a na všechny otázky dostaneš odpověď ;-) A těch obrázků je tam na tom googlu určitě víc než jeden, troufnu si odhadnout počet výsledků na několik milionů :-P A co se týče Breivika, tak je to pořád celkem odchylka. Kolikrát se v Evropě stal Breivik a kolikrát došlo k nějakému teroristickému problém na Blízkém Východě. Dosti nepoměr.
Francie má být většinově muslimská do roku 2030, podobný datum se uvádí u Velké Británie
Německo má být většinově muslimské do roku 2050
To jsou tři nejvýznamnější státy Evropy. Docela by mě zajímala čísla ohledně Beneluxu a Švédska.
Občanská válka v Evropě v dohledném horizontu je docela pravděpodobná. Bílá evropská populace je frustrovaná ze své špatné situace, navíc jí těžce zasáhla krize. Počet lidí, kteří žijí pod hranicí chudoby roste. Tahle situace tu už jednou byla, myslím, že k ní také zdárně spějeme..
Ale fakt přesně to, co Vena předvedl, jak kdyby opsal z toho vystoupení Sarah Haider na té akci, akorát to převrátil naruby...
Muslimská populace je z celostátního hlediska poměrně malá, ale z měřítka lokálního? Muslimská menšina je ve značné míře koncentrovaná do velkých měst, tam tvoří velkou část populace, třeba Rotterdam je muslimský ze 47% a myslím, že v jiných městech západní Evropy to o moc lepší nebude
Já skeptický jsem. Muslimská komunita v Evropě se v poslední době dost radikalizovala, kolik mladých evropských Muslimů bojuje v řadách ISIS? Pokud se vrátí, jako že se budou chtít vrátit, tak to bude tanec. Dalším problémem jsou radikální imáni importovaní sem ze Saúdské Arábie, jejich výklad Islámu je agresivní a nepřátelský a počet jejich stoupenců roste. Navíc v Evropě je odhadem 54 milionů Muslimů, i kdyby se podařilo zastavit současnou invazi, tak je tu ohromná masa lidí, kteří jsou schopní všeho, navíc mnozí z nich jsou odhodlání fanatici, pokud by se něco velkého stalo, tak tihle pomatenci nebudou váhat.. Hezký příklad je Francie z loňského listopadu, sedm odhodlaných fanatiků v podstatě paralyzovalo jeden z nejvýznamnějších států Evropy. Co se stane až jich nebude sedm, ale 100, 500, 1000, 10 000? Řekl bych, že to nebude pěkné
Halo kolem toho urcite aspon z casti je kvuli tomu, ze se puvodne mluvilo kvuli spatne novinarine o 1000 lidech, a taky kvuli tomu, ze se to nemecke urady snazili tak nejak ututlat :(
koukám že najednou je dost policajtů na kontrolování davu
Moje řeč. Ale tohle "sluníčka" (a pardon, ale o některých se ani jinak mluvit nedá, protože nevidí argumenty a ani se o to nesnaží a pokud už si neví rady, tak vás označí za xenofoba) nepřijmou.