Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jinak doufám že ta politička z videa co sem dával @flanker.27 bude brzy obohacena a nejlíp v nějaké temné uličce alespoň tak 5 uprchlíkama
Ohledně výchovy to spíš beru tak, že v nižším věku jsou spíše děti s matkou a otec se stará později. Odebere (většinou zase chlapce) z mateřské lásky matky a postaví ho na nohy ( z jemné lásky na drsnou lásku jak by řekla Kochanská v Červeným trpaslíku :D ), ale tady je prý právě ta krize hlavně rozvodů kdy děti zůstanou jenom s matkou a problémy se pak nabalují i do další generace...
Já extrémní feminismus neuznávám a pokud se evoluce nezrychlí řádově na dny pak pořád pochybuji, že mne za mého života bude zajímat ženský tenis. (narážka na fyzické limity) :P Ale někdy se mi zdá, že je to prostě přehnaný z druhé strany - sorry jestli je to trošku z kontextu - do detailu jsem všechny odkazy nepouštěl - jen jsem tak pročítal tady ty příspěvky a i v topicu "Historie vojenství, od kyje k pušce" se objevilo něco o genderové rovnosti, tam kde to nebylo relevantní.
EDIT: a super je taky komunita pro ex-muslimy, protože věřím, že je fakt velmi obtížné opustit tohle náboženství beze strachu z totální izolace od rodiny nebo přátel a pro ženy to speciálně může někdy být i nebezpečné, což je děsivá představa.
celkem mě to chytlo :D
https://www.stream.cz/blanik/10008721-zito
Uculovala jsem se celou dobu, ale verš "Za trvalý pobyt Čechy budou zdobit" mě zlomil.
1) západní a severní Evropa se stanou většinově muslimskými nenásilnou cestou
2) Muslimové vyvolají ozbrojené povstání a násilím se chopí moci
3) Muslimové vyvolají ozbrojené povstání, ale budou poraženi
4) Státy západní a severní Evropy budou ovládnuty krajní pravicí, moci se chopí obdoba Hitlera, dojde k muslimskému holokaustu
5) Vypukne regulérní občanská válka, do které se zapojí státy zvenčí