Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!

Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.

Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
134689109

Komentáře

  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Kvalitativni by nemel byt, mec je tak dobry jako ten kdo ho poziva, mace ovladal nejmocnejsi sermirskoi techniku Sithu Vaapad, coz je duvod, proc dokazal drzet krok s Palpatinem. Byl jediny kdo to zvladl bez podlehnuti temne strane
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 29. prosince 2015
    Tak aby tech teorii nebylo malo :) Rey Kenobi teorie

  • upraveno 29. prosince 2015
    Lepší by bylo, kdyby Rey zůstala neznámá dívka nadaná v Síle. Bylo by hezké, kdyby byla Lukova, ale fakt už té rodiny stačilo. Světelný meč ji "volal" prostě proto, že byla citlivá na Sílu a cítila to, a Síla se snažila probudit. (Jaké vzpomínky na ostrov? Na tu planetu se dostala podle mapy.)
    Ačkoli mě Hanova smrt mrzí, jsem ráda, že nakonec došlo na mostě ke zvratu, protože je to skvělý podklad pro další Renův vývoj. Paráda.
    Proč to musí být zase zrovna Sithové? To nemůžeme mít nějaký nový řád na temné straně? Rytíři z Renu jsou pro mě přijatelní.
    Přílišná podobnost se čtyřkou mě dráždí, ale Abramsovi stála za zády celá miliónová fanbase, která neodpouští. Já bych se za tu kameru nepostavila. Stejně jsem na konci filmu slintala.

    Mrzí mě, že byl celý EU vyřazen z kánonu, ale popravdě řečeno, videohry mě teda netrápí. Příběh videoher je ovlivněn možnostmi hratelnosti a lidi to zajímá, protože používat Sílu je "cool", především schopnosti temné strany jako blesky a throat choke. Například Force Unleashed šlo teda silně přes čáru, dle mého názoru. Když se někoho zeptám, jestli zná Star Wars a on mi odpoví "jasně, zahrál jsem všechny videohry", sotva ho můžu brát nějak vážně pro další diskuzi. Kotor je možná tak světlá výjimka, ale radši bych dala videohry do jednoho pytle, a zůstaňme u filmů a případně knih, tam se rozvíjí příběh pořádně.
    A pokud by to bylo na mě, vyřadila bych z kánonu i Clone Wars, je to dělané pro děti a podle toho je to taky pěkně stupidní. Fakt nechápu lidi, co nesnáší prequely a přitom jedním dechem žerou tenhle seriál.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Denebola Když ji Kylo Ren četl v hlavě, tak říkal, že vidí ostrov uprostřed oceánu ;-) Ironické je, že viděl místo, které se celou dobu snaží najít. :-D
  • Tyrion Lannister napsal(a):

    Tak aby tech teorii nebylo malo :) Rey Kenobi teorie

    A už jsi slyšel, že Rey je výsledkom pošmyknutia medzi Leiou a Lukom? :D

    @Denebola
    Já bych taky byla ráda za Rey, co není s nikým příbuzná. Ale je docela zábava šprtať sa vo všakovakých teóriách od tých dobre premyslených až po totálne fantasmagórie.
    Jo, Renové jsou fajn, akorát tady vzniká dojem (například díki Snokeovi), že vychádzajú zo Sithovského učenia. Já bych ráda viděla další členy.
    Som zvedavá, ako to bude s konzistenciou novej trilógie, keď druhý film má na starosti iný človek.
  • Star wars nezná hranice...

    Upoutávka
  • upraveno 29. prosince 2015
    tak jsem to dnes konečně viděl a musím říct že když to začalo tak jsem měl co dělat abych se ovládl (tento stav se dostavil jěště dvakrát a v obou případech za to mohla stejná osoba)
    -trochu mě zklamala Daisy protože se mi jevila velmi sympaticky mimo film- ve filmu už tolik ne
    -Finn mi přišel jako humorná vložka filmu
    -jedna věc mě trochu zarazila už ze začátku a to když Finn dostal PTSD po první přestřelce a zavraždění několika vesničanů a přitom z dialogu později vycházelo najevo že jsou všichni profíci co prošli nějakým řádným vymytím mozku- o chvilku později už ale neměl problém střílet svoje bývalé spolubojovníky
    -je možné že tam byly další nelogické věci ale to už jsem si nechal vymýt mozek já a film jsem si nakonec užil hodně
  • jěště bych dodal že celkem souhlasím s tím co napsala Nevada na csfd
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Anomalie se vyskytuji viz Rex v Rebels :D
  • A při které persóně jsi měl těžkosti s ovládaním?
    You know... Force did it! :D
  • upraveno 29. prosince 2015
    Predstavte si lightsaberové švihadlo.
    Cvičební nástroj Oscara Pistoriuse =D

    K těm barvám lightsaberů, vím že červený jsou synteticky vyrobené krystaly a že nějak nemají trvanlivost a musí se obměňovat. V KOTORu bylo navíc (to se mi líbilo), že jsou tři základní kategorie jediů - strážci (šermíři), konzulové (mistři v síle) a ochránci (něco mezi) a podle toho mají barevné meče - ve stejném pořadí modré, zelené a žluté. Nicméně v KOTORu 2 už bylo těch barev dost a dost, osobně se mi nejvíc líbily bílé meče. Takové nejvíc cool, skoro až neutrální, ale ne v každém walkthrough jsem našel krystaly stříbrný.. (a skoro každou SW hru jsem hrál s dvěma meči, do každé ruky jeden :) )
    A pokud by to bylo na mě, vyřadila bych z kánonu i Clone Wars, je to dělané pro děti a podle toho je to taky pěkně stupidní. Fakt nechápu lidi, co nesnáší prequely a přitom jedním dechem žerou tenhle seriál.
    Amen..
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @sfik Vskutku, Maulovo oziveni by mi nevadilo, kdyby melo nejaky ucel, kuprikladu praskl Palpatinea, cimz by zacala ta neduvera v nej (dost zajimaví rozdíl oproti dvojce, kde jsou všichni za jedno a trojce, kdy navrhuje Windu a spol jeho sesazeni). Druhou veci samozrejme nedoreseny Anaki, opet stejnou vec, kdy prestali verit , ze je vyvoleny a pak samozrejme ta navaznost, ja se tesil, ze Clone Wars skonci bitvou o Coruscant, jako puvodni a ono nic
  • @Tyrion Lannister Pokud to má být vyplňovačka mezi filmy, tak musí mít v TV koule a rozvrhnout si děj, říct si kolik řad vlastně vytvořit, nebýt posraný z toho že to je pro děcka a umět tam být i trochu krutý k postavám, jako SW filmy byly (jsou).
    Jako v rebels mě naštvala smrt inkvizitora
    1. ty dvě náhražky v podobě tlustýho hromotluka s helmou a hubený bitch mě vůbec nebaví. Z toho prvního inkvizitora čišel nejvíc takovej ten nazi look, který mě bavil.
    2. smrt inkvizitora byla ze strany tvůrců nejvíc předposraná. ho raději nechají skočit do nějaký díry vlastně dobrovolně, aby náhodou neukázali, že ho někdo prošpikuje mečem. Ideálně ho měl zabít Ezra při obraně zraněnýho Kanana nebo naopak.

    Jeden z největších TV SW padouchů dopadnul teda dost nelichotivě...

    V CW mě nebavilo neustálé setkávání s Dookuem a Greiviousem. Prostě je jasné že jim utečou a je zbytečný se na to vlastně koukat. Takže seriály SW jsou jenom takovou hloupoučkou kratochvílí a blbůstkou..
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 29. prosince 2015
    @sfik Zkraceni casu pri cekani na filmy, jinak co rikas na zpravu, ze Mikelsen bude hrat mladeho Lor San Tekku http://www.csfd.cz/novinky/4316-mads-mikkelsen-u-marvelu-a-ve-star-wars/
  • Aha a s kterou pozici je asociovaná purpurová barva meče?
  • AvivAviv
    upraveno 29. prosince 2015
    The most amusing part is, that it actually works... :D

    Let it g... FLOW!
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Ta je skvela, ale take tahle neni k zahozeni


    Do or do no, ther is no try, my only quest before i die...... :-D

    Yoda trenoval v italske opere, ale to si nevedel vid Skywalkere...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Aviv Hlavni poradce mistra Yody oficialne, neoficialne chtel proste Samuel L. Jackson fialovou barvu a tak ji dostal :-D
  • Excellent! Swift as the flying Xwing...
    Now, lets have full version.

    Star wars Disney musical 1
    Star wars Disney musical 2
  • upraveno 29. prosince 2015
    @Tyrion Lannister vypadá jak Sydowův syn, tak proč ne :) u Rogue One mě zase štve ten námět. Prostě proč se mám dívat na to, jak ukradli plány k hvězdě smrti, když už dávno vím, že při tom zemřelo mnoho bothanů, úplně zbytečný. Ale možná ten film překvapí, tady jsem tak nějak na vážkách. K tomu Mikkelsonovi, docela se těším, jeho mám zafixovanýho jako prototyp sráče a záporáka, tak bude osvěžující vidět kladnou postavu s jeho ksichtem :)

    Pokud další z filmů bude o Fettovi, tak se oběsím. Protože mám pocit že mnoho mých SW frustrací pochází z ignoringu toho co bych chtěl a nahrazení tím co mi Disney nabízí.
    Fett je mimochodem podle mě jedna z nejnudnějších postav v celém univerzu. Vůbec nechápu proč se blbec s jetpackem který se následujících tisíc let bude rozkládat v břiše všemocného sarlaka dočkal takovýho uctívání :D

    Já chci starou republiku, mladýho Yodu (vážně vás nezajímá jak ta jeho rasa vypadá, když jsou ještě mladí :D ).. U filmu s mladým Hanem se bojím toho že jako Hana vyberou po Fordovi nějakýho uhrovitýho tragéda, který v třicátý pátý minutě ukáže břišáky a holky z toho v kině potečou a že to bude to jediný co film nabídne.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 29. prosince 2015
    @sfik Yodu chci taky, divim se, že zrovna po něm není větší poptávka u SW fanbase, vždyť jeho život by vydal na dalši trilogii :-)
    Jestli vyberou dokonaleho Fordova dvojnika Anthonyho I. tak nemam strach
    Proc je Fett tak popularni, protoze prodal nejvic akcnich figurek :-D

    Ja osobne doufam, ze v Rogue One (kdyz je to pred ep. IV) celou tu particku vyvraždi Darth Vader a opet vsem pripomene, ze on je ULTIMATE BADASS. Ostatne takhle by se dali vyresit i Rebelove, serial skonci v nejakem momente a dostaneme film, ktery to zakonci nejepe opet Vaderovou reznicinou
    A jeste k mlademu Yodovi
    image
  • Aviv- když se Han Solo ukázal a když zemřel (a problém s ovládaním tak to myslim čistě emoce)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Moje reakce na smrt Hana Sola
  • když k němu Han šel tak jsem si říkal že zemře ale taky jsem si říkal že je to Han Solo že to se stát nemůže že na to koule nemaj...no
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 30. prosince 2015
    @DanielSvatoš Někteří tvrdí, že to bylo předvídatelné, já tvrdím, že nebylo, je to Disney stejně pravděpodobné bylo, že spolu odkràčí do západu slunce :-?. Každopádně nádherny procítený moment, ještě jak mu přejel po tom obličeji. Takové neobvyklé v SW, žádny epicky souboj, ale on beze zbraně, Kylo Ren meč zajímavý protiklad. Urcite jedna z věci, kdy se začal vrhat vlastni stin tato cast a hlavne se tim elimovalo nebezpeci, z Renuv osud bude jen kopirovat ten Vaderuv. Ano Vader zabil Obiwana, ale vzpomenme si, ze Vadera presvedcit Kenobi nezkousel. Muj nazor je, ze po tomhke uz jaki temny jedi zemre
  • no jestli to někdo předvídal celý film tak to jsou lidi asi jasnovidci ale když k němu šel tak mě to napadlo hned jen se modlil ať se to nestane
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Doufam, ze v pristi dile zacne scenou kdy Del Toro bude smazit Kylo Rena Sithskymi blesmy, zatimco Del Torova ucednice bude Kylo Rena mezitim kopat do kouli izolovanyma podrazkama :twisted:
  • upraveno 30. prosince 2015
    Del Toro ? ja jsem se všem informacím ohledně dalších díly vyhýbal takže nevim koho má hrat
    edit: už na to koukám
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Del Toro mel puvodne hrat Dartha Maula v epizode jedna (no jo proste Toro :D), ale zamitl to, protoze Lucas hrozne sesrktal jeho dejovou linii. Tohle napovida, ze Del Toro bude na 99% hrat dalsiho Sitha/rytire z Renu a bude mit velkou roli.
  • upraveno 30. prosince 2015
    Mně tedy smrt Hana nijak nevzala a přešla jsem to celkem chladně, ač je Solo moje oblíbená postava, bylo to celkem klišé a navíc jsem to čekala dlouho dopředu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.