Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1337338340342343581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. prosince 2015
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv Hlavním problémem v Rusku bylo to, že Prozatímní vláda pokračovala s Německem a Rakousko - Uherskem. Rusko mlelo po třech letech účasti ve válce z posledního. Obyvatelstvo bylo vyčerpané nekonečným strádáním, takže se začalo logicky přiklánět k Bolševikům, kteří slibovali ukončení války. O osudu Ruska bylo v podstatě rozhodnuto ve chvíli, kdy car Mikuláš II. vydal příkaz, aby ruské divize vstoupili do německého Pruska rakousko - uherské Haliče.
    @Aviv Lenin holt hrál na Rusy jako na flétnu, ale jak říkám možná je dobře, že to v Rusku dopadlo tak jak to dopadlo
  • Jedno im musím uznať, za tie storočia tam zažili kadečo a ešte furt sa držia na nohách.
    upraveno 6. prosince 2015
    @Aviv Ruský člověk vydrží hodně.... Pokud má vodku, víc k přežití nepotřebuje :-D
    A Bílí vs Rudí to bylo taky maso, svojí roli v tom sehrály československé legie.
  • upraveno 7. prosince 2015
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 7. prosince 2015
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 8. prosince 2015
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jsem líná to celé číst, tak jen k legu: já vím, že je z Dánska, ale přemýšlela jsem nad hračkami, které by mohli rozhazovat hrstma jako plátky růží. Napadlo mě jen Lego a Seva a nejsem si jistá, jestli Seva ještě existuje... :)
  • @Krisa Neboj, Seva stále existuje, dokonce i růžová verze pro holky.
    @brbr Neeeee, růžová seva neeeeeeeeeeeeeeee!!!
  • @Krisa Ono existuje dokonce i army seva. Svět je plný překvapení.
  • @brbr: Ta růžová, jak z ní stejně jsou auta?.... Hmmm, humus to je, ale zas to asi není moc rozšířené... :o)
    Ta vojenská je celkem povedená, sám jsem z normální měl sestavených pár vyloďovacích člunů a bitevní loď, osadil jsem to vojáčky z člověče nezlob se, dělama z mlýnového kamene a domina a dobýval s tím seva atlantický val... Jako odcvrnknout dominovou kostku tak aby letěla a trefila "nepřítele" bylo celkem umění... a sakra nápor na nehty :o). Ale legrace byla.
  • @Jay Nás se naštěstí růžová netýká a tanky nás (resp. mě, obludy by možná i chtěly) míjí. Ale nad sevou Ježíšek vážně uvažuje, i když oba rodičové na ně nemáme úplně ty báječné vzpomínky. Třeba já mám zafixované ty modré dílky z družiny, jak mají v koncích nacpanou hnědošedou hmotu plastelíny plnou chlupů. ble
  • Já bych tu maskáčovou taky nemusel, protože v tomto směru klasika je klasika...
    A Seva je myslím bezva dárek, neb možnosti co sestavit jsou téměř neomezené... Jako nevýhody si já pamatuju, že "krátké" se do bílých těžko zasazovaly a hlavně, že se špičky těch modrých často lámaly...
    @flanker.27 Zapomněl jsi na Pearl Harbour, v době kdy na něj Japonci útočili, tak tam měly být letadlové lodě Tichomořské flotily, ale den před útokem je poslali pryč. Divná náhoda
  • @Jay Já jsem teď objevila ještě jinou stavebnici (takový Merkur, ale v dřevěné verzi), tak váhám.
    @brbr My dělali ze Sevy zásadně pistole a samopaly. No v růžové si to představit nedovedu... :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.