Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
145791022

Komentáře

• @sfik že by assassins creed? Protože co je to za nájemného vraha, který nezvládne kung fu a parkour :D
  • @Dreamer To mě nenapadlo, spíš Xena :D ale i AC by mohlo fungovat, jak se rozhlíží někde na věži a pak skáče do mikroskopické kupky sena :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Power Ranger Arya
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 6. září 2015
    Nic překvapující, když mají vojáci sera Twentyho Goodmana z rodu Johna Ramba stealth schopnosti, proč by Arya nemohla mít styl boje Ezio Auditore? :-D
  • Tak Granta znám a hodil by se mi zrovna třeba na Tarlyho, ale ta role už je zdá se obsazená. Takže to vidím spíš na nějakého seveřanského lorda, možná i někoho z Řekotočí (hodil by se na Thorose, kdyby měli touhu zase někoho přeobsadit).
  • http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/ktere-postavy-se-vrati-do-seste-rady/

Co říkáte na ty postavy :D U vidíme Jona jenom na márách nebo i jinak
    @svoa00 Tiež mi napadol Tarly, akurát som si nebol istý, či jeho obsadenie bola len špekulácia alebo už bolo absolútne potvrdené, že ho bude hrať niekto iný.
    upraveno 17. září 2015
    http://www.tvrecky.cz/2015/09/hra-o-truny-kdo-si-zahraje-rodinu-sama.html
    Docela mne děsí, že se už v tak nahuštěném a extrémně zestručněném ději, se tolik prostoru věnuje Samově rodině. Byl jsem rád, že dění v citadele seriálu ukáže, ale teď jak vidím, to bude spíše zase pro děj nepodstatná vztahovka syn-otec, Marwyn se tam nejspíš jenom mihne a vzhledem k tomu, kde se Jacquen nachází nyní (a vzhldem ke scénaristům si nemyslím, že to nebyl on), tak nás čekají zase nějaké dějové rošády, kdy zase vykuchají to nejdůležitější a nahradí to výplody svých marihuanou zřejmě posedlých hlav. Ale nutno říct, že herec k Tarlymu sedí jak kdyby se pro ni narodil :D. Zvláště ten nasranej ksicht, úplně mi to evokuje jeho chování v knize.
  • A já celou dobu myslel že Tarlyho si zahraje Ian McShane.. Tak zase nic, ale vidět McShanea jako nějakého severského nasraného lorda, který půjde po Boltonovi .. to bych viděl rád. Pokud z Shanea neudělají nějakého železného.. To bych viděl nerad, protože železné nemám rád..
    upraveno 18. září 2015
    To, že sa objaví (asi tak ako Tywin na stole) v ďalšej sérií bolo dosť známe, nejako ale nevidím, že by presne potvrdil, že bude žiť. To, že to bude súčasť jeho života môže znamenať marketing and stuff.
    upraveno 18. září 2015
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Krále, který se staral o skupinové táboráky :-D
    upraveno 18. září 2015
    @Tyrion Lannister sice Srandu rád nemám, ale tím, že ho zabili mě fakt DD naštvali, knižní Stannis by nikdy nezabil svého jediného dědice a neprohrál by takhle nesmyslně.
    Kde byli lordi Severu, vždyť většinavětšina podporuje Stannise!!
    @Tyrion Lannister Celý seriál je naprd, ale poslední série tomu nasadila korunu.

Už, aby začali vát Vichry, které snad přinesou dobrou zprávu že Severu
    @Tyrion Lannister Však Martin to sám řekl, že to jsou sice podobné, ale stále dva příběhy?
  • @Achileus No mne příjde,žeprvní 3 serie byly téměř schodné až na pár detailů a odtud z toho vznikly dva rozdílné příběhy jen nevím, který okamžik to rozdělil úplně
  • @Achileus Ne, Martin řekl, že směřují ke stejnému konci, jen každý jinou cestou.
    @Tyrion Lannister Ja ti to neberiem, nemyslím si, že v knihách zomrel, ale ten seriál by ma už ničím neprekvapil. Narážal som skôr na trochu zveličenú titulku článku.
  • @Tyrion Lannister Ježiš tak to tak nehroť furt, "seriál skončí stejně jako knihy" může být jenom v obrysech. Na trůn usedne stejný člověk, odhalená matka Jona Sněha bude tatáž osoba jako v seriálu i knihách, Jiní budou zastavení stejným způsobem. Rozcházet se to bude v tom co bude předtím nebo třeba v tom, jaké postavy se dožijí konce (resp. ho přežijí) a které nikoliv - tam čekám nějaké rozdíly. Neortodoxní divákočtenář si řekne fajn, skončilo to v podstatě stejně, někdo hold bude prskat jako epileptická kočka, že měla daenerys při své korunovaci korunku s jinými drahokami než v knize :)
    upraveno 20. září 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.