Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No Oberina zabil aj Martin vo svojej knihe takže každý kto čítal knihu to očakával. Lenže teraz sa to vyrovnalo so serialom a je na tvorcoch ako budú pokračovať. Buď natočia dobrú sériu alebo to opäť poserú.
@sfik Odvolávajú sa na to, že ten, čo to postol má známeho v komparze. Stále nedôveryhodné, ale aspoň to už neznie tak debilne ako keby ani nemali odôvodnenie.
Každopádně souhlasím, sice nechci tvrdit že Stannis neumře, ale takhle debilně a násilně rychle udělaně...
Navíc ten Tvrdodomov se mi ani moc nelíbil, byl sice hezky udělaný, ale chybělo mi to tajemno z knihy a né jen útočící hordy mrtvých.
:D
Podle stupně sračkovitosti (9,5 z 10) bych věřil tomu že je to pravé :-D
Jen nevím jak s tou Lady Stonehearth... herečka se vyjadřovala že s GoT nemá a nebude mít již žádné vazby.