Novinky z natáčení 6.řády GoT
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co říkáte na ty postavy :D U vidíme Jona jenom na márách nebo i jinak
Docela mne děsí, že se už v tak nahuštěném a extrémně zestručněném ději, se tolik prostoru věnuje Samově rodině. Byl jsem rád, že dění v citadele seriálu ukáže, ale teď jak vidím, to bude spíše zase pro děj nepodstatná vztahovka syn-otec, Marwyn se tam nejspíš jenom mihne a vzhledem k tomu, kde se Jacquen nachází nyní (a vzhldem ke scénaristům si nemyslím, že to nebyl on), tak nás čekají zase nějaké dějové rošády, kdy zase vykuchají to nejdůležitější a nahradí to výplody svých marihuanou zřejmě posedlých hlav. Ale nutno říct, že herec k Tarlymu sedí jak kdyby se pro ni narodil :D. Zvláště ten nasranej ksicht, úplně mi to evokuje jeho chování v knize.
Kde byli lordi Severu, vždyť většinavětšina podporuje Stannise!!
Už, aby začali vát Vichry, které snad přinesou dobrou zprávu že Severu