Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já teda akorát furt nechápu, proč mají jet po silnici a ne přejet ČR vlakem. Jo, má to být důkaz čehosi, ale nějak ho v tom nevidím. Jen jsem zvědavá, co budou chudáci vojáci říkat na D1 :P
http://www.novinky.cz/domaci/365122-zeman-odpurci-konvoje-jsou-antiamericti-blazni.html
Hodně fajn článek. :-)
A ještě o tom jaký vtipálek je Vyvadil - to svět neviděl :D http://cermanjaroslav.blog.respekt.ihned.cz/c1-63730200-jak-jsem-s-jirim-vyvadilem-blokoval-americky-konvoj
I i když se někdo konkrétní sám může mít dobře (neznamená to, že nemůže znát několik dalších, kterým se tak dobře nevede). Nedá se to nikdy posuzovat jen podle sebe obecně - resp. mám někdy pocit, že by někteří chtěli, aby se na to ti, co se mají šopatně, nedívali špatně, protože jiným se daří lépe než jim, zatímco obráceně to platit nemá :D
Pokud jde o štěstí, tak to taky záleží na regionu, možnostech a tak dále. Lidi se nikdy nerodili s rovnými startovacími podmínkami a ani není možný opak, absolutní rovnost, ale aby ti nahoře přiměli ty dole bojovat za svojí věc, nesmějí se k nim chovat jako ke kusu hadru.
K tomuhle závěru fakt nepotřebuju ruskou propagandu, jak se tváří Babišovy či Bakalovy noviny a spol. Ostatně sám mám na naší reprezentaci a poměry ve státě názor nezměněn cca 20 let a co už za tu dobu bylo voleb... :)
Úroveň státu nepoznáš podle toho, jak se má pár nejbohatších nebo jaké dávky vyplácí těm nejnuznějším, ale právě podle toho, jak si žije standardně pracující člověk s nějakou běžnou kvalifikací.
Ten Koller to píše správně. V Německu jsem pár měsíců pracoval - přijde mi, že tam mají práci v průměru lépe organizovanou, a v důsledku jsou tak efektivnější. Nicméně 3-krát výkonnější nejsou ani náhodou. Nejsou výkonnější ani o polovinu. Hlavní rozdíl bude v tom, že veřejné finance jsou pod daleko přísnějším dohledem a jsou investovány smysluplným způsobem, který se státu vrací zpět.
@Amaroun: ten článek je propagandistický blábol přesně toho druhu, o kterém mluví ten Koller. Vnitřní problémy mívají vnitřní příčiny. Tohle tu zkoušeli už soudruzi (za neúspěchy našeho hospodářství mohou imperialističtí agenti apod.). Dlužno podotknout, že tenkrát tomu nevěřil nejen lid, ale nejspíš ani ti, kteří to psali.
Antiamerické postoje (často navíc nesmyslně směšovány s "proruskými") nejsou dílem ruské propagandy, ale důsledkem bezohledné destruktivní politiky USA a nekriticky prozápadní orientace většiny veřejných médií.
"Na ochranu legitimní vlády". Jak je ta politika pružná :)