Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1276277279281282581

Komentáře

• Mě by o opravdu zajímalo, které výzkumy to prokázaly a jakými metodami "odborníci" postupovali, při zjišťování této pochybné korelace:-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Trochu jako jehovisti a transfůze :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Chmur @flanker.27 Ony to mají být parodie, ale vzhledem k tomu jaké fanatické kecy mají antiočkováci, dá se tomu setsakra uvěřit.
  • Nenechte svoje děti očkovat, nechte je umřít :) Každý takový krávě, co tohle obhajuje bych naordinoval pár facek od mistra Gregora Clegana..... Vsadím ovšem boty, že kdyby Aegon a Rhaenys byli naočkování tak přežijí obsazení KL! ;)
  • @Blackfish Jen na okraji, proti očkování jsou i chlapi.
  • Někdy jsou ovšem lékaři pěkně líná cháska. Nám třebas lékařka doporučila k povinné vakcíně vakcínu dobrovolnou, myslím že proti pneumokokům způsobujícím hluchotu, s tím že to nebude žádný problém, ale problém to byl a když má dítě několik dní horečky, tak je to na přes držku. Taky si myslím, že některé vakcíny by se mohli rozkládat, aby to nebylo pro tělo taková zátěž, ale to je můj laický názor. Jinak samozřejmě očkování beru jako věc, která není důležitá jen pro ochranu jednotlivců, ale celých populací.
    @Chmur Otázkou je, jestli ty horečky lékařka mohla předvídat = jak častý nežádoucí účinek to je.
    Já třeba měla odlišné reakce na stejnou vakcínu proti tetanu či klíšťatům - jednou úplně v poho, podruhé ruka bolavá a "mrtvá" několik dní. Takže předpokládám, že záleží i na aktuálním stavu organismu, který se nedá poznat (únava, slabá nemoc...).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. března 2015
  • @Montezuma3 :)
    Som zvedava ako ta 42-rocna Dany strati venecek :)
  • @Krisa Já nedávno dostal tetanovku a první den v pohodě a druhej den jsem chytil nějakej moribundus a tahle kombinace zrovna nebyla nejštastnější. =D
  • @M1on Hlavně se po očkování nesmí pár dní chlastat :-D
    @M1on =D
    Já právě po poslední tetanovce šla hned na trénink (v zimě do posilovny), což asi nebyl úplně nejlepší nápad. Málem mi spadla jednoručka při rozpažování na držku.
  • U nas uz zvyknu davat pri odchode od lekara pribalove letaky, aby ludia nerobili hluposti :)
  • @Hildegarda Tak schválně, kolik lidí myslíš, že ten příbalový leták vyhodí aniž by si ho přečetli? =D

Osobně bych typl že to bude >50% lidí :-D
  • @Everett_Young ja ho citam poctivo :)
    Ale ked som ale byvala na intraku, tiez ma zarazilo, kolko ludi chcelo ist v dobrej viere rano po mariske darovat krv :)
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/365512-cesky-unesene-v-pakistanu-jsou-na-svobode.html

Tak holky měly štěstí. Zajímalo by mě jenom, jestli ta turecká charita byla nějak kontaktovaná českou vládou, nebo od toho naše vláda dala úplně ruce pryč :-k
  • @svoa00 V článku od Radiožurnálu bylo, že spolupracovala s českou diplomacií.
    @Hildegarda No jo, jenže co jsem měla dělat, když jsem řekla, že na trénink přijdu a pak ráno dostala nečekaně tetanovku :D
    upraveno 28. března 2015
    Já jsem to do teď nějak nesledoval, ale můžete mi někdo vysvětlit ten americký konvoj? Odkud kam jedou, proč tam jedou. Proč jedou do Prahy a proč je kolem toho taková show? :-k
  • @Montezuma3
    Prostě pár blbejch komančů protestuje proti tomu aby přes naše území projížděli spojenci z NATO..

Vracejí se ze společného cvičení z Pobaltí..
    upraveno 29. března 2015
    @Montezuma3 O mně je asi známo, že nejsem dvakrát přítel Spojených států, ale konvoj je mi ukradený a nemám proti němu jakoukoli potřebu protestovat. Když si chtějí na českých dálnicích otestovat odolnost svých vozidel tak nechť se jim zlíbí. Samozřejmě proběhne-li to v souladu s českými právními předpisy, viz můj dřívější post na toto téma. Ty síly co tudy projedou jsou navíc v podstatě zanedbatelné. Snad jen bych dodal, že naše média by pro něj udělala líp, kdyby každé dvě hodiny nehlásila, že konvoj se tam a tam zastavil na čaj.
    A kam jedou? Do Německa? A ty jejich mašiny nejsou schopný to ujet za jeden den bez velkých zastávek? To je zase masáž v médiích jak kdyby do Kraje přijel Gandalf s ohňostrojem.
  • upraveno 29. března 2015
    @Montezuma3 To sice nevim, ale vim že budou zastavovat, aby si lidi prohlídly ty obrněnce a techniku. Amíci prohodí pár slov s domorodým obyvatelstvem a jeli o pár kilometrů dál, kde se to bude znovu celé opakovat.
  • Ústeckému kraji se chtějí vyhnout, aby potom nemuseli do Německa pěšky. =D
    Já hlavně nchápu, proč se musej hrkat několik dní po silnicích, když by to po železnici zvládli rychleji a za menší náklady.
  • @Krisa protože pak by to nebyla demonstrace techniky.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 29. března 2015
    ja hlavne nechapem preco v mediach a na internete riesite prave tento Americky (NATO) konvoj, ked ich v minulosti cez Cesko slo asi 15060+4631650
  • @Edem Protože česká media... to snad ani nepotřebuje další komentář. Podívej se na kvalitu zpráv na nově, čt, nebo třeba na novinkách, a pochopíš sám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.