Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Med na kuřeti považuji za znehodnocení obou surovin, zázvor můžu jen v Ginger ale,... ale proti gustu... :o)
Ostatně, to, že člověk jí, co mu chutná/prospívá chápu,... že se rozhodne to či ono nejíst tak nějak "z ideologických důvodů" moc ne. Vepřový a hovězí, v tom křesťanství vítězí... :o).
No, já měl minulý týden (pravý) koňský salám, spíše ze zvědavosti,... a byl jsem upřímně zklamán. No, tak snad jen dofám, že "řezník za Taxisem" vyčíhl okamžik kdy nehodu nepřežil kůň a nikoli jezdec. :o)
A já se znova ptám, jestli někdo bude hlídat ty půjčené peníze od EU. Protože si nebudeme nalhávat, že nejde o peníze ze všechn členských zemí, takže i naše. Nechci sponzorovat pár kmotrů a výzbroj armády, o kterou se Ukrajina měla starat dřív. Ale vzhledem k tomu, co vím o kontrole projektů financovaných EU v Itálii a Řecku, bych to moc růžově neviděla.
http://kultura.idnes.cz/zemrel-terry-pratchett-0v7-/literatura.aspx?c=A150312_162225_literatura_ts#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Ten chlap nemá důvod lhát (a doufám, že ho obviní aspoň ze sympatizování s teroristy, ale jak znám Brity, jsou mu schopní udělit občanství). Shrnu to tak tak, že ISIS je teroristická žoldácká organizace s ujetým výkladem Koránu (pokud pořád někdo z nich věří, že nejde jenom o to duševně masturbovat nad mocí nad životy jiných, beztrestně uřezávat hlavy, opíchat kteroukoliv ženskou a ještě za to dostat zaplaceno), který jim dovoluje vraždit nejen bezvěrce, pít alkohol, ale taky dělat pasáka sexuálním otrokyním a pořizovat si na týden děvku pod záminkou krátkodobého manželství. Proč se nikde nemluví o tom, s kým ISIS obchoduje, že má peníze na žold a zbraně a od koho ty zbraně kupuje? Jako Islámský stát nemůže dlouhodobě existovat, ale zdá se mi, že do řešení problému se nikdo moc nehrne, včetně okolních států.
BTW neříkám, že to je jen výhradně případ Izraele.
Ježiši, tak Tunis už taky :roll: Ať mi jako vysvětlí, jak je možné, že budovu, ve které sídlí parlament, můžou takhle napadnout dva tři debilové s kalašnikovama.
A je po nich, včechna čest tuniským SWAT, že aspoň teď byli pohotoví...
http://www.theguardian.com/world/live/2015/mar/18/terror-attack-tunisia-bardo-museum-live-updates