Jiní spisovatelé

upraveno 5. února 2011 v Rozličný pokec
Martin je lemra lína (omlouvám se všem, co si z něj udělali nedotknutelnou modlu), tak je možná čas pokecat i o jiných spisovatelích a jejich ságách. Vedle Zaklínače a Písně je mojí absolutní jedničkou série Malazská kniha padlých od Stevena Eriksona.
1679111214

Komentáře

• upraveno 10. listopadu 2010
    Vždyť tě to nikdo číst nenutí. :-) Mně se čte velice dobře.
  • upraveno 12. listopadu 2010
  • upraveno 2. prosince 2010
    Tak včera jsem si do Talpressu konečně došel pro nový (již osmý) díl Malazské knihy padlých. Zatím jsem na ní neměl moc čas, ale o víkendu se to pokusím dohnat. :-)
    tak to ti zavidim. ja kazdy den klikam na brloh kedy to konecne dostanu. len mam opat dilemu kedze knihu mam kupit brachovi na vianoce. asi by bolo blbe to precitat pred nim....ach jaj, cakat mesiac a pol, to asi nezvladnem.
    Nj, já měl cestu kolem, tak jsem se tam stavil, jinak bych taky čekal. Jediný, co mě trochu štve, je, že překlad Návratu Rudé gardy je odložen na neurčito a přitom dějově má tomuto dílu předcházet.
  • upraveno 3. prosince 2010
    hm. to je skoda. ruda garda je moja srdcovka. ale ak by som bol na mieste vydavatelstva asi by som to tiez posunul aspon o pol roka. bola by blbost vydat naraz dve knihy a ze dali prednost osmicke je fajn. teda ak to nebude trvat dlhsie ako pol roka ja som im odpustil...
  • upraveno 4. prosince 2010
    ja to beriem ako otazku talentu. kedze ludi je ovela ovela viac je tu aj sanca ze ich talent ovela vacsi. navyse ako napriklad Rychlej Ben sa neboja experimentovat a vyuzivat viac druhov magie (nie len strnule postupy) navyse to robia s nadsenim a odhodlanim co mi u Tiste Andi urcite chyba vdaka ich unudenosti a osamelosti
    Chmur: víš o smrtelníkovi, který by zametl s K'rullem?
  • upraveno 5. prosince 2010
  • upraveno 6. prosince 2010
    Chlapy, začněte už číst Daň pro ohaře, ať mám o tom s kým diskutovat! :-)
    Rád bych, ale kde to mám koupit..?
    Zatím asi jen v Talpressu, buď osobně nebo si to můžeš objednat přes internet, každopádně ušetříš skoro 200 korun, než když si to koupíš v nějakém knihkupectví za běžnou cenu. ;-)
    Fajn...díky za tip. Zkusím přes net. Talpress myslím sídlí v Brně, to je z chmurného Liberce celkem štreka....
    Chmur - Talpress sídlí v Praze, to by mělo být z chmurného Liberce trochu blíž. :-)
    No to je pravda, ale díval jsem se na jejich stránky a i když mají celkem vysoké poštovné, nepřekračuje to cenu v obchodech. Tak uvidím. Blíží se totiž vánoce a ty mají zvláštní schopnost ždímat ze mě peníze:-))
  • upraveno 8. prosince 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.