Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Celkem dobré shrnutí mediálního obrazu "ten říká to a ten tohle". Byť na můj vkus trochu fandí spikleneckým teoriím...
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/tema/Sestreleni-letadla-Vubec-nevite-co-se-ted-deje-v-pozadi-Novinarka-Spencerova-s-nadhledem-sleduje-informacni-smrst-USA-A-nachazi-trhliny-327647
Kritika ze strany ČR (pokud teda máš na mysli odborníky skutečné a ne ty hospodské) se týká (ne)stability německé sítě. Obnovitelné zdroje mají ze své podstaty značné výkyvy ve výkonu, neb žel neumíme poroučet větru ani dešti, a potřebujeme tudíž i ty černé watty, které jsou sice fuj, ale k dispozici 24/7. Takže německá energetika může být částečně zelená (50% ani ve snu), pokud je jejich přenosovka propojená s převážně černou Evropou hrající roli takové lepší přečerpávací elektrárny ;-)
Pokud bych Němce kritizoval, tak hlavně za způsob, jakým způsobem tohle úsilí veřejně prezentují (politická agitka proti atomu). Oni totiž ty alternativní zdroje skutečně budují, zatímco u nás a jinde zatím převážně zneužíváme příslušné dotace.
Já doteď žádný důkaz neviděl, jen tvrzení, že někdo (kdo je zainteresovaný, a USA je zainteresovaným hráčem v celé krizi) viděl důkaz...
No, každému stačí ke štěstí něco jiného. Někdo by rád něčeho dosáhnul, někdo chce mít zdarma zdravotníí péči. Jak se říká, každý svého štěstí strůjcem.
Jinak, je to měsíc, co se vrátil další kamarád z Ameriky a říkal, že by se hned vrátil. Příjemní lidé a rpostě všechno... Každý má asi jiné zkušenosti :)
a tady se nám hned nabízí dalsi rozdíl. Co Udělali se zemí USA +spojenci, obnovovací plán atd. A co s námi a východním blokem Udělali Komanči. Jak je někdo může hájit? Verbež.
Zajímalo by mě, jestli je možné tu mít aspon jeden komentář, bez toho aniž byste ho vypreparovali do posledního písmenka, buď ty nebo flanker :D :D