Bylo to fajn, díky za úvodní intsruktáž Shakovi a podrobnější k BoW od Aqwartyho. Hra byla super, až jsme si jí s captain66 protáhli na dvojnásobek běžné hrací doby. :-) Bylo to těsný, ale nakonec jsem Starkovy pozice před Lannisterem uhájil.
Kdyz uz ma tolik lidi hru a chut si zahrat... kdy si zahrajem?:-) Ve ct je svatek. Takze navrhuju dve moznosti: streda od 19 hodin na Palube se Shakem, nebo ctvrtek od 14 hodin nekde ve meste (dobra je na tohle treba cajovna, kde uz to mam vyzkousene).
Battle of Westeros jsem ještě nehrála. Navíc jestli jsou tam kartičky s anglickým textem, mám neblahý pocit, že bych polovině nerozuměla. :-( Takže bych raději brala AGOT.
BoW kartičky jsou jednoduchý, ale s AGOTem je víc zábavy (víc lidí), takže já bych jí rád zas dal. Jen sehnat ještě pár lidí a hlavně určit termín. Hodí se ti spíš víkend nebo všední den (když se začne kolem 17-18 hod, dá se snad skončit kolem 22 hod., což je krajní hodina pro mě a třeba i pro Chrousta, jak tu psal)?
Zdravim, tuhle stredu bych mohl, protoze nemam trening a ve ctvrtek nemuzu, protoze mam zapas. Takze ve stredu nekdy okolo te 18.00 muzu a muzu vzit Agot + rozsireni sebou, nebot nevim jestli ho novy Outpost vlastni, nebo vlastne ani nevim, kde byste si chteli zahrat. Kazdopadne se vyjadrete, jestli ho mam brat (hrani jinde), nebo nebrat (hrani v Outpostu s tim, ze ho maji) a uvidime. Jeste mam dotaz, jestli mate nekdo chut kdo to nezna nebo si to chce zkusit karetni Agot. Mam postavenych nekolik balicku starsich CCG karet, takze i to je mozne si zahrat, bud jako multiplayer a nebo single (2 hraci)
Mno, ja bych mohl i v 17, jenze potrebuju nadelat nejakou hodku v praci, protoze se blizi konec mesice, takze jsem spise chtel az v 18,ale tak pokusim se nejak dorazit. Jinak mozna by prisel jeste jeden muj kamarad, ale to rikam predbezne a jestli ani ci ne budu vedet dnes vecer nebo az zitra behem dne.
Komentáře