AGOT BG

upraveno 25. října 2012 v Komunita
123457»

Komentáře

• upraveno 2. prosince 2010
    No, neco se mi tam na patek kuti, ale pokud zacneme v nejake rozmuny cas, abych stihnul jeste vecer do hospody, tak muzu.:)
    Tak to by šlo. Ještě potvrdím toho Andreho. Jak jsem psal, já má zejtra relativně volno, takže můžu začít brzo.
    Ja mám zítra jenom jednu přednášku, takže mám celý den volno :-) ... Jenom kdyby ste pak řekli kdy a kde :-)
    A hrajete Agoty s rozšířením nebo samotný? Já jaký si mám přečíst pravidla :-) (abych tam nepřišel uplné nepřpipravenej)
    Samotný, když nás je jen 5.
  • upraveno 3. prosince 2010
    Ok... povim příští týden :-)
    no jo no.. ale to nevim, jstli budu moct
    Pristi tyden muzu dozajista. Ale jen ve stredu nebo v pondeli.
  • upraveno 4. prosince 2010
    Jinak, pojdme to udelat jinak, ja bych si uz rad zahral:) Takze stanovme pevne datum a kdo se prihlasi prijde. Jinak sezenu dalsi lidi, kteri prijdou:)
  • upraveno 27. února 2011
    No, pro zacatek na to zalozime extra dizkuzi a budeme editovat hlavicku, cimz se snad zvetsi prehlednost toho, kdo jak muze a kde a kdy se bude hrat.:)
  • upraveno 23. listopadu 2011
    Dneska prý vyšlo ono druhé vydání deskovky. Tak šup, kupujte někdo a zahrajem :-)
    Na Slovensku/ v Čechách to ešte asi nebude
    už? ja do toho idem.
    Já už mam předobjednáno, ale pořád nic...
  • upraveno 25. listopadu 2011
    pozeram na amazaon anglicky, a tam stale pre-oreder, s tym ze to vyjde 30. novembra.
  • upraveno 11. ledna 2012
    hrali sme prvýkrát so second edition a veľmi si pochvaľujem aj karty divokých aj "skulls", super osvieženie hry.
    mapa je krásna ( s výnimkou tých naivných krsesieb hradov), ale pôsobí trochu neprehľadne. farebne sa zlieva, treba si zvyknúť.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.