Hynku, Viléme, Jarmilo a prej Chrouste. Tak jsem tu )). Pro mě jsou víkendy zabité, protože mám pořád fotbal. Tento víkend tedy až neděle odpoledne mám zápas,ale pátek a sobotu mam už rezervé s jedním kámošem u něj doma, kde budeme pařit WoTr a Descenta a budeme malovat figurky, lépe řečeno ho to chci naučit. Tento čtvrtek bych mohl a mohu poskytnout i azyl jednomu člověku,ale nechceme se mi hrát do noci, takže bych například v 23 odešel, což chápu, že je to hodina pro deskovky krajně nevhodná,ale já jsem líný člověk a kdo mě zná ví. Mno s fotbalem se to trošku vylučuje,ale to je zas srdcová a tudíž jiná záležitost. Takže asi tak. Každopádně Battle of Westeros bych si také rád zahrál a jak už jsem podotknul mám doma War of The Ring i s tím rozšířením, takže kdyby někdy někdo chtěl,ale je to hra řekněme na 6-9 hodin. Trůny už se mi daří dohrát cca za 2 hodky,když to jde kalupem.
U se to s casem taky pekne blbe krystalizuje. Ja tuhle nedeli nemuzu. Diar hlasi, ze tam je plno... Takze ja prijdu jen ted v ct a za Aleka vezmu nahradu dva lidi:-)
Tak diky vsem, co dorazili - nakonec jsem to odehrali za 3 hodiny, vcetne vysvetlovani pravidel. A tesim se na vsechny, co se objevi v nedeli - snad budu mit cas.
Omlouvám se, že jsem včera nedorazil,ale ja se na fórum už nedostal a nevěděl jsem, že se to opravdu koná, pač jsem byl v posilce. Mno a v neděli nemohu to mám zápas. Tak snad jindy.
Ještě jsem psal PM captainovi ohledně tý neděle. Kdyby nemohl ani on, tak by snad bylo lepší najít termín v týdnu, kdy bude moc on i třeba aqwarty a Chroust. Tak uvidíme.
Tak u me nedele bohuzel pada ze zavaznych rodinnych duvodu, ktere jsem nemohl predpokladat. V nedeli se do prahy dostanu az nekdy v 5 hodin odpoledne a to je docela dlouho.
Zatim se nikdo neozval, ale ozval se mi kamarad, takze v nedeli mam jiz plno. Tuhle sobotu jsem na deskohrani (ale pokud by jste prisli, tak rad objetuju Diplo za AGOT, pripadne BoW, bude-li v ct mit uspech:) ).
Komentáře