AGOT BG

upraveno 25. října 2012 v Komunita
12357

Komentáře

• upraveno 31. října 2010
    A kdy si to tedy zopakneme (a ja si to napisi i do diare)? :-)
  • upraveno 1. listopadu 2010
    Já tenhle týden asi ne, máme polovinu semestru, tak budu muset vyvinout nějakou činnost. :-)
  • upraveno 1. listopadu 2010
    a to samé ponúkam v Bratislave :)
  • upraveno 10. listopadu 2010
    dneska se nehraje, jo?
  • upraveno 10. listopadu 2010
  • upraveno 12. listopadu 2010
    Shako: No vzhledem k tomu ze mam rad Total war serii by mi asi spise vyhovovalo Battle of Westeros ... Docela rád bych ale zjistil jestli je to pouze bojova hra , jestli jsou tam zastoupeni hrdinove , kolik je druhu jednotek atd atd... Jinak Karetni hra pry neni zalozena na nahode ( koupite si Booster, kde je nejaka sance pro vzacnou kartu), ale je pravda ze pocet rozsireni je az moc.... Battle of Westeros vypada nadherne a urcite by bylo dobre, kdyby slo hrát ve vice hracich....
    Diky moc takhle mi to staci . Tou otazkou na boj jsem myslel jestli je tam nejaka ekonomicka cast, ci assasinska ( uz si mi odpovedel)... Docela jsem na to dostal chut a mnoho veci jsi mi objasnil :-)
  • upraveno 13. listopadu 2010
    Ja jsem pro pristi ctvrtek vecer na palube:) A jsem pro AGOT, ktery pojme 5-6 hracu:)
    Jinak co se tyka te karetni hry, tak za sebe musim rict, ze mne ta hra naprosto pohltila. BoW sel stranou:) Karetni Agot ma mnoho prednosti. Kdybych to mel shrnout, tak je to kombinace mezi pokerem a kanastou. Se slozitosti (nikoliv pravidel, ale vsech moznych kombinaci) sachu. Nenamastrujes ji hned, chce to cas, ale ta hra ti to vrati:)
    A je to zabavny pouze se zakladnim Packem? Nebo je potreba dokupovat .....
    Já si myslím, že bych čas měl mít, takže se přednostně hlásím a zkusím překecat i toho mého kámoše (teď už opravdu budu i hrát :-) ) a vezmu i ty LCG karty jen ať se na ně může "ten koho to zajímá" podívat. Teda vezmu jen 1-2 balíčky, protože momentálně je asi okolo 1000 karet LCG a album je opravdu těžké :-)
    Diky Aleku za doplneni :-) 1000 karet LCG ? :O tak to jdu nejdřív do BOW :-D
  • upraveno 14. listopadu 2010
    Tak jsem dostal avízo od Andreho, že v čtvrtek proběhne první kolo ligy, takže by bylo dobré kdyby jsme se sešli v outpostu, protože aspoň já a Aqwarty odehrajeme ligu a i si s váma zahrajeme deskovku nebo BoW.
    Alek: Na Palube mozno, ale ja tam nejsem, takze muzu zkusit nekoho uhnat, aby s vama zahral a otevrel, ale jina Outpost.:)
  • upraveno 15. listopadu 2010
    Mno nevím, na kdy je liga stanovena, ještě nebyla oficiálně odstartována, takže neznám přesný čas,ale myslím si,že to bude někdy okolo sedmé. Každopádně deskovku klidně přinést můžu s tím nemám problém.Takže zabukujte stůl v postu, kdyby náhodou...
    Hmmm, na tu ligu se priznavam trochu zapomnel. Ale taky jsme zapomnel, ze ve stredu je statni svatek:) Takze se muzeme vratit na tu stredu vecer. Nebo... zacit deskovku v 17h. Driv nez v 19 liga stejne nezacne, kvuli Rendymu.
    Tak nevim jestli ve stredu bude outpost otevrenej a ja nevim jak to budu stihat mam od dvou zapas,takze bych urcite ve stredu nemohl vzit sebou deskovku. Myslim si, ze se to da zkloubit. Budeme hrat deskovku a proste kdyz prijdou karty, tak mezi jednotlivejma kolama je treba 20 minut, tak nahazeme zetony a budeme se venovat kartam atd, je to chaos,ale nic lepsiho me nenapada )))
    Já tuhle středu stejně nemůžu. Ještě to můžem teda přeložit na příští týden, tam bych mohl i ve středu. Jak je to s tou ligou? Ta se nějak opakuje?
    Jo, ta se opakuje každý týden.
    V tom případě by pak byla vhodnější asi ta středa.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.