Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nedávno jsem si třeba všimnul že prodavačka v tescu čistila ten pás vlastními slinami. prostě si flusla na rukáv a začala to tam mudlat, ten chleba jsem si nekoupil.. Prostě zážitek běžného dne :)
Jinak já jsem obecně "tragicky ubohej fanoušek", LoTRa jsem také četl až po prvním filmu...
Prosim, len serialove vlakno nepretiahni sem. Ja som ho prestala citat hned ako sa to tam zaplevilo urazkami a vulgarizmami. Na take nieco nemam cas ani chut. Naco mlatit suchu slamu?
Btw zacala som citat v polke prvej serie, takze som ta najubohejsia zo vsetkych ;)
A máš pravdu že to nemá cenu, tahat to ještě sem, možná založit nové vlákno ubožáci vs. hateři vs. trollové... ale jak je tam nalákat (?), já už se do diskuze k poslední epizodě odmítám zapojovat, prostě to nemá cenu..
Som si povedala, ze sa nebudem zapajat do mlatenia slamy a uz sa mi to vypomstilo...tmavomodre sportove triko v pracke so vsetkym bielym pradlom a na 60...teraz vyzera vsetko ladovo modre, asi ako slipy Jona Sneha. No nic, idem sa sustredit na domacnost :/
Ale lepší fantasy než skripta statistiky našeho šílenýho profesora (naštěstí to mám už za sebou, ale nebylo pro mě nic horšího než se učit statistiku - promiň @Hildegarda ).
(K tomu trapnofanství se radši nebudu vyjadřovat, poněvadž jsem patrně tragéd největší, když jsem se o existenci Písně dozvěděla až loni. :twisted:)