Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1211212214216217581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • Elegantne a predsa je z toho cas od casu zla krv...
  • Já jsem z rozpadu ČSR takovej rozpačitej, říkám si že jako jeden stát bychom měli větší slovo (třeba teď v unii) ale každý jsme šli svou vlastní cestou.. Zlá krev je přehnaný termín. Podobný vztahy mají severský země, nemluvě o vztahu Němců - wessies vs. ossies.. My se víceméně škádlíme ako bratia, prostě Čehůni vs. Čoboláci :) a když se zblázní Putin, tak vám ten plyn stejně pošleme :) :D

Ještě teď si pamatuju rozpad, byl jsem ještě malej, ale když byl začátkem jara masopust tak byl provedenej jako smuteční průvod a jako pohřeb ČSR, všude samí pohřebáci a rakve :D (to jsem si dal mimochodem první klobásu a zapil jí pivkem!)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. června 2014
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @pavel: Yop,... popichování je přesnější... Ostatně ten Čehona už je z dob R-U, ti měli v českém textu hymny to "Čehona byl občan pilný..." :o)
    Ostatně, když se trhli Slováci, pořád se dá rýt do černé Ostravy, Prahy a obydlené zatáčky směrem na Vídeň...
    Budeme rýt tak dlouho, až budu občan Samostatného hornického města Příbram (s hlavním městem Březové hory) :o)
  • @Jay prosimtě, příbram si strč někam, to je hrozný město.. navíc ten mafián starka tam :D (stárka ne stark) :D zlatý moje jižní čechy a Tábor! To když přijedou pražáci a chovaj se tu jako namyšlení kreténi ... (nějak tak si to myslel?) :D
  • @pavel: Zas jako je to hrdinství číst tam tu pasáž, kde Starka popraví... :o) Jinak JČ a Tábor mám rád... já ostatně nic nemám obecně ani proti moravákům a i ti pražáci se dají snést (ale nesmí se jim to říkat). Takže ano, myslel jsem tím, že se budeme pošťuchovat tak dlouho, až se rozpadneme na jednotlivá města... Na Bělehráááád. :o)
  • Ču*áci jsou všude, jen člověk musí umět vidět i to/ty dobrý. Naštěstí jsem hodně tolerantní (já tomu říkám prostě normální) a nějaký podobný výlevy nemám zapotřebí.. Ale za volantem, když mě předjíždí nějaký prase, tak je to obvykle pražák chalupář.. Pražáci jsou prostě strašný hulváti, tady generalizovat není vůbec od věci :)
  • @pavel Pf Tábor, Jindřichův Hradec je lepší :P
  • Tak s tím klidně souhlasím, vaše čerpací stanice, kde jsou stojany natural, special, diesel a rum jsou legendární i tady u nás :D
  • @Achileus: Ale Ještěd je pěkná stavba... která jiná má svojí eleganci blíž ke Zdi Noční Hlídky?
    Tyjo, fakt by se měla udělat mapka sídelních měst hlídky... jak tu někdo navrhoval tak před týdnem...
  • Liberec jasně StaréMěsto (sice ne klimatem, ale..), takže Artuš Hightower tam někde pouští bílé havrany pokaždý, když Neumannová začne organizovat nějaký lyžařský šampionát :D
  • Hmmm, tak to já bych Březové Hory označil za Silverhill (důvod zřejmý),... rod Serrettů mi nic moc neříká, ale heslo "I HAVE NO RIVAL" je dobré... Ale bít se za Lannistery... :o(

• co na hru o trůny říká vůdce
  • Dneska jsem měla fakt podivný sen, Jiní si to v něm nákráčeli do elektra a koupili si obří super chytrou televizi, když odcházeli vysypaly se všechny výlohy a přijel to vyšetřovat Raylan Givens...zvláštní :-k
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer Moc koukáš na televizi =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nebo se moc těšíš na poslední sérii Justifiedu (já taky, já taky) :)
  • Tak nevím jestli neobjevuji Ameriku, ale zrovna jsem začal číst "Kříž" od Kena Bruena - mé první setkání s tímto autorem a jsem navýsost spokojen - Irsko a styl americké drsné školy já rád. A jak si tak o autorovi na netu hledám další informace, tak koukám, že podle jeho knih vznikla TV série Jack Taylor: ... a titulní roli v ní nehraje nikdo jiný než ser Jorah Mormont aka Iain Glen - musím si to sehnat, ten zahořklý alkoholik s drsnou slupkou, ale zlatým srdcem mu jistě výborně sedl :-) .
  • @Crocuta To vypadá zajímavě. Čím začít? Pochopila jsem, že těch knih je víc. Ale jestli se do toho pustím, tak už to bude navždy ser Jorah :-)
  • Nejhorší je sledovat, jak u 4x10 přibývají příspěvky. Doufám, že diskuze bude stát za to a nebude o tom, kdo je největší ťuňťa.
  • upraveno 16. června 2014
    @brbr Jistěže se háda kdo je větší ťuňťa jestli Benioff nebo Weiss.
  • @M1on :wall: Nikdy nevím, který je které D, to asi budu úplně out.
  • upraveno 16. června 2014
    @brbr :-$ Nebudeš já si to taky musel vygooglit a navíc je to jedno.
  • naštěstí jsou dva, a lépe snáší kolektivní vinu.. navíc nikdo neví koho z nich může dav lynčovat..
    jinak diskuze už stojí za to takže už se řeší tragédie v podobě toho že tywin měl špatnou noční košili nebo že ten čarostrom měl špatně rozložené větve.. TAK TO V KNÍŽKÁCH NEBYLO! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.