Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1206207209211212581

Komentáře

• chapete ty (ne)spojlery na edně??? dneska si tam můj spolubydlící přečetl jak dopadne souboj v příštím díle a já se jako fakt hodně celou dobu držím, abych mu nic nenapověděla a pak to nějakej blbec proflákne
  • @Linda_Moon To je problém tvého spolubydlícího pokud potencionálně ví, že by se v té diskuzi něčeho takového dočetl, tak ať tam neleze.
  • Stejně tak jako kdo sleduje anglické nebo i české stránky GoT na facebooku, je to blbost těch lidí. A hlavně otevření diskuze na edně bych trestal něčím horším než samotným spoilerem..
  • Jo, taky ke každému videu, co posílám svým okolním nečtenářům, připisuju varování, ať na ty komenty nekoukají. Nechápu, co z toho ti lidi mají.
    Sama jsem si loni někde pod trailerem přečetla, že bude "Rudá svatba" (a pak rychle utekla bez podrobností), ale naštěstí jsem důvod pojmenování hledala úplně jinde a očekávala mejdan v Rudé baště :)
  • @pavel To že zabijou Neda nám náš češtinář vyspoileroval hned po první epizodě =D
  • Já zase prozměnu narazil na obrázek letíci Lisy
  • To já když jsem se díval na první epizodu, a on se objevil, řekl jsem si sakra, Boromir, kdy asi umře! A vyspoileroval jsem si to sám sobě!
  • @baltim Obojek neměla, zato měla posléze tuze zlý kukuč, až jsem se jí bál. Kamarád celý den básnil o tom, že jí předvede jakej byl Khal Drogo amatér, ale když jsme tam šli druhý den, ukázal jí místo obvyklých 50 E, že jí dá 30. Odpovědí byl zdvižený prostředník a když on pak ukázal 40, začala Dany něco vztekle vřískat a byla si ještě podobnější. Asi se projevily Aerysovy geny a protože bychom neradi skončili jako Nedův brácha a otec :onfire: , raději jsme se vzdálili a po zbytek víkendu se té mereenské enklávě vyhýbali cestami obývanými jen ženami ze spřátelených států, Německem počínaje a Gruzií konče :-D .
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Tomu se říká spoiler alert :D
  • Dneska jsem si k zehleni pustila stare dily Eureky a postava jmenem Nathan STARK tam nedopadla dobre...hrozne me rozasmalo, jakou tohle jmeno nosi smulu :-D
  • Však i starej Howard Stark.. Chudák Ironman, co ho asi čeká..
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    důchod
  • @JoeGyry: To v tom nevidíš? Je zarostlý do čarostromu a ten bělovlasý je Jiný...

• @Jay Nebo je to nějaký Targaryen :-)
  • @Everett_Young: Ti nemají tak špičastá ušiska... Možná (vzhledem k velikosti) bych ještě akceptoval Dítě lesa... o jejich vlasech a uších toho moc nevím, takže mi to můžeš nakukat... :o)
  • @Jay To je Elbond. Všichni si po něm teď koušou uši do špičata protože to vypadá sexy :-D
  • Náhodou, velké uši mají skoro všechny Děti Lesa... a ač u většiny není zmíněna barva vlasů (či zda je vůbec mají), tak Snowylocks (Sněhová kadeř ? - přesný překlad neznám) je celkem všeříkající... :o). Že ta levá ruka ukazuje všechny čtyři prsty a tak dál...
    Tak mě napadá, že potkat něco takového v lese, tak se klidím bez ohledu na to, jestli to je Jiný, nebo Dítě lesa...
  • Myslím že bych si ten luk pořídil taky, kdyby tenkrát Bém prosadil tu kandidaturu Prahy na olympiádu :D Nedokážu si v té Brazílii představit ani mistrovství ani olympiádu, leda že by na tribuny rozdávali místo popcornu a coly kokain..
  • proč když založím tema hra o truny 4x08 kde se chci zeptat kde se díl zatoulal...tak mi to admini smažou????? wtf?
  • @Ser_Tribun vo tejden posunutý, kvůli státnímu svátku v junajtyd stejc
  • @Zlord_Antiježíě aha....ale stejně to nemuseli admíni mazat....chovaj se jak diktátoři
  • @Ser_Tribun asi by im vadilo, že o par dní ked vyjde osma seria by museli pracne vymyšlať meno noveho vlakna, kedže si im ho prebral teraz ty tou otazkou
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Ser_Tribun Nejspíš proto, že admini založí téma pro tuto epizodu jako vždy den před její epizodou. A proto smazali tu tvou, aby tu v tom nebyl bordel.
  • upraveno 28. května 2014
    No jako namíchlo mě to...mohli aspon napsat ... jen tak smáznout a ticho po pěšině nění podlě mě slušný...hold Bratři noční hlídky :D

@Alek
  • však ses mohl zeptat v 4x07 drozd, nebo tady v kecálišti - jak jsi nakonec udělal. to že admini zakládají vlákna jednotlivých epizod den předem, je takovej folklor na který si během týdnu zvykneš..

přehnaná demokracie na fórech škodí ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.