@Nevada Máš pravdu že Ned byl takový superdad. Ale Briene to taky neměla úplně špatné ne? Jí akorát nutili do nějakých svateb a nosit ženské oblečení, nic co by u Aryi nezvládla septa Mordane :D
Navíc jsem si jistý že podobné povinnosti by Aryu čekali tak jako tak, dcera strážce severu musí pod čepec rozhodně víc než holka z Tarthu.
Eddard prakticky s kýmkoli (Davos, Dany, Oberyn, Doran, Arianne, Aša,...), Davos s dříve zmíněnými. Zajímala by mne reakce čestného Neda/Davose na Oberynovu pomstychtivost
@pavel Z Aryi by se časem stala nová Lyanna a Ned si toho byl moc dobře vědom, takže nějaké omezování tady nemělo smysl. Spíše jenom posouvání "správným směrem".
A co by udělala Sansulína? Je fakt, že je na ošklivost a brutalitu citlivá, ale taky to už není to samé jedenáctileté dítě, co na začátku. Co by od ní jako Petyr čekal?
@Aviv Tak to by záleželo na tom, jestli by Malíčkovi šlo o život, ale nejspíš by si honil před Cat triko, jak Sansu hrdinsky zachránil... heh, no jasně.
Komentáře
Máš pravdu že Ned byl takový superdad. Ale Briene to taky neměla úplně špatné ne? Jí akorát nutili do nějakých svateb a nosit ženské oblečení, nic co by u Aryi nezvládla septa Mordane :D
Navíc jsem si jistý že podobné povinnosti by Aryu čekali tak jako tak, dcera strážce severu musí pod čepec rozhodně víc než holka z Tarthu.