Kéž by se potkali...

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
14567810»

Komentáře

• @Nevada
    Máš pravdu že Ned byl takový superdad. Ale Briene to taky neměla úplně špatné ne? Jí akorát nutili do nějakých svateb a nosit ženské oblečení, nic co by u Aryi nezvládla septa Mordane :D

Navíc jsem si jistý že podobné povinnosti by Aryu čekali tak jako tak, dcera strážce severu musí pod čepec rozhodně víc než holka z Tarthu.
  • Thoros a Melisandra, Jaime a Davos
  • Eddard prakticky s kýmkoli (Davos, Dany, Oberyn, Doran, Arianne, Aša,...), Davos s dříve zmíněnými. Zajímala by mne reakce čestného Neda/Davose na Oberynovu pomstychtivost
  • @pavel Z Aryi by se časem stala nová Lyanna a Ned si toho byl moc dobře vědom, takže nějaké omezování tady nemělo smysl. Spíše jenom posouvání "správným směrem".
  • Tak v seriálu se mi splnilo mé přání setkání Sandora s brienne a dopadlo to celkem zajímavě :D Škoda že jenom v seriálu...
  • @Mikjan Myslím, že oba by mu připomněli, že se chová sebedestruktivně kvůli dávné historii, ale že chápou jeho motivy ;-)
  • Varys a Šedý červ :D
  • Varys a silný Belwas :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 že by byl Salladhor Saan nakonec lidožrout? Proplouval přece tak blízko Skagosu...
  • (Un)Cat a Malíček. To by bol osudový showdown s vysokým potenciálom zadosťučinenia.
  • @Aviv Malíček by na Cat použil Sansu ;-)
  • A co by udělala Sansulína? Je fakt, že je na ošklivost a brutalitu citlivá, ale taky to už není to samé jedenáctileté dítě, co na začátku. Co by od ní jako Petyr čekal?
  • @Aviv Tak to by záleželo na tom, jestli by Malíčkovi šlo o život, ale nejspíš by si honil před Cat triko, jak Sansu hrdinsky zachránil... heh, no jasně.
  • To znie presne ako on. A Cat by mu to sežrala? Co vlastně naše ohnivá zombie ví?
  • @Aviv O tom, že obě její rodiny jsou háji kvůli jeho machinacím samozřejmě nic neví. Něco ví Sansa a něco asi i Varys.
  • Takže pokud by ho potkala osamotě, nejspíš by z toho byl přátelský pokec. A jak by reagoval on na její podříznutou zbojníckou podobu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.