Lannisteri sú naozaj kontrverzní, ale mnohí z nich si vedia niekoho získať. Chcela by som stretnúť viacerých Lannisterov, aspoň toho Geriona, čo sa vydal do Essosu. Čo tam vlastne chcel nájsť?
@Aviv Neviem odkiaľ máš že šiel do Essosu. On šiel hľadať Lannisterský meč z Valyríjskej ocele. Ten sa stratil niekde vo Valyrií ešte za čias keď Západozemie nebolo zjednotené pod Drakmi. Gerionova posádka ho opustila vo Volantise keď zistili že chce plaviť po Dymovom mori (Smoking Sea, netuším ako sa to prekladalo do češtiny). Smoking Sea je oblasť ktorá vznikla po tom čo zanikla Valyria, veľmi nebezpečná oblasť vraj plná krakenov po ktorej sa ale plavil veľmi statočný, milý a odvážny muž menom Euron Greyjoy (aspoň to o sebe tvrdí, ale prečo by klamal).
Thanks. Bola by docela sranda, keby ho úspešne našiel a niekedy teraz sa vrátil na scénu. Nevadí. Aspoňže teraz je už ujasnené čo je čo a kto išiel kam a prečo.
No, to budem asi chvíľu ticho, potom sa nezmôžem na reakciu, pretože podnetov bude príliš mnoho, alebo už bude všetko rozobraté a napokon hádam vypotím nejaký riadoček.
Věčnost! Se spoustou strát na životech, životním přostředí i kulturních pamätihodnostech. Nebo možná jen spadne server při přetížení spoustou příspěvku.
@Aviv Jednou už jsme o ní válčili v Japonsku. Zeptej se lidí v Hirošimě a lidí kteří si pamatují když Tokio zničila Gojira (několikrát po sobě) :-D Další válka by mohla zničit svět.
Tak sa na to zničenie sveta pozri optimistickejšie. Ber to ako vyčistenie planéty od určitých organizmov a procesov, miesto pomalého úpadku spoločnosti jeden ohromne rýchly koniec a potom môže celý vývoj začať krásne odznova. :-D Ale viac by sa mi páčilo uchovanie súčasnej formy.
Komentáře
Ak si zdatný/á v angličitne odporúčam http://awoiaf.westeros.org/
Valyrie byla na Essosu :)
Nevadí. Aspoňže teraz je už ujasnené čo je čo a kto išiel kam a prečo.
jj, to mě taky napadlo :)
Ale viac by sa mi páčilo uchovanie súčasnej formy.