Je to rok starý, takže výsledek jako všechny ostatní snahy... :( Ale zajímavé je i to, že to říká jako věřící osoba. Ekonomka Švihlíková, jejíž názory tu často zveřejňuju, je ostatně taky věřící a taky velká odpůrkyně "restitucí". A moje známá právnička je židovské víry a taktéž prohlašuje, že je to právnický paskvil a srdce právníka v ní krvácí...
Není nad takovou pátou kolonu. Třeba tenhle kněz to skvěle nandá kreacionistům...
Což o to, ten střih bych taky volila asi jiný, je to imitace třicátých let. Ale ta látka a stříbrné doplňky k sobě neuvěřitelně jdou :-) Člověk si většinou neuvědomí, že i puntíky mohou být nóbl :-)
@Montezuma3 Sestra si asi před měsícem donesla takovou bílou puntíkatou spartakiádní sukničku, ale připadá mi, že ta móda je podle každého zdroje jiná, takže já taky nemůžu sloužit :-)
@Montezuma3 @Černá_Alison @Krisa@Dreamer tiež som ich už párkrát videl, a nejen toto leto, aj tie minulé, a tušim mám aj 1 royzkošnú fotku s bielymi bodečkami, na čiernych šatách, z kolekcie 1fotomodelky :d (vypadajú ozaj "susse", yvlšt na tej babe :p :-P:-D:oops:
Já jsem neviděla leta letoucí nic, ale mám šaty ze šesté třídy, které jsou bílé s velkými černými puntíky a odepínacím notně řaseným volánem kolem ramen, který se dal zapnout nad rameny i pod pažema, podle toho, jak moc bylo teplo :-)
tak tie puntíki ozaj prišli (o5 do módy - už to nosí aj 1 moja známa, (take tmavomodré(až čiernomodré šatičkz, s menšími, hustejšími bielzmi bodečkami :p :-P:dance:
Nemůžu se nepochlubit. Zrovna jsme v ráji bordelu objevili poklad. Světozor- Obrazový týdeník pro zábavu a poučení, umění a písemnictví- knižní vydání z r. 1896. Přes sto let staré "nové básně Jaroslava Vrchlického", kolonka "úmrtí" obsahující jména, o kterých už se dnes ani neví, velké černobílé obrázky rytin dle obrazu toho a toho. :D Nádhera!
Komentáře
Ale zajímavé je i to, že to říká jako věřící osoba. Ekonomka Švihlíková, jejíž názory tu často zveřejňuju, je ostatně taky věřící a taky velká odpůrkyně "restitucí".
A moje známá právnička je židovské víry a taktéž prohlašuje, že je to právnický paskvil a srdce právníka v ní krvácí...
Není nad takovou pátou kolonu. Třeba tenhle kněz to skvěle nandá kreacionistům...
Ha!, Já to tušil, jste Dot-Pozitivní, schováváte doma puntíky.
Světozor- Obrazový týdeník pro zábavu a poučení, umění a písemnictví- knižní vydání z r. 1896. Přes sto let staré "nové básně Jaroslava Vrchlického", kolonka "úmrtí" obsahující jména, o kterých už se dnes ani neví, velké černobílé obrázky rytin dle obrazu toho a toho. :D
Nádhera!