Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
19192949697106

Komentáře

• @Krisa Krisí, to záleží jen na tom, v jakém pořadí píšeš jméno a příjmení :-) V tom se neshodnou ani všechny úřední formuláře :-D
  • @flanker.27 na české pozici v rozhovoru řekl, že to má i na plnohodnotné občance.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Tom Jo, už jsem zaregistroval.
    BTW dneska mám v práci k obědu špagety :)
  • @flanker.27 To bude myslivna pro všeobecné obveselení. Někdy si říkám, jetsli to nejsou recesisté, když z huby vypustí něco takového a nikdy nemohu uvěřit, že to myslijou vážně :-D
    @Černá_Alison Někteří ano, někteří to myslí smrtelně vážně.
  • @flanker.27 Ale je příliš těžké je rozlišit :-D To je na luštění stejně obtížné jako mezidruhové vztahy hlodavců a opeřenců :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Černá_Alison @flanker.27 Asi se s ním půjdu hádat o existenci NRJ :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Černá_Alison To byl hryzec vodní a pes domácí, tzv. kříženec/odkundes/pouliční směska/mufíček maličkej.
  • @Krisa Psy do toho netahej, stačí, že v tom je ta sova :-)

@Everett_Young Jsi ještě ve stádiu, kdy tě to baví ? :-))
    @Černá_Alison Nevím, přijde mi že ten člověk trolluje. Protože pokud vím tak v léčebnách nemají pacienti přístup k internetu. I když, jak koukám na úrovně našich věznic, tak možné je cokoli.
    @Everett_Young Proč by nemohli mít v léčebnách pacienti přístup k internetu - záleží samozřejmě na onemocnění, ale jinak proč ne...? :)
  • Co vím od jednoho, který tam chvíli omylem pobýval a pak o tom napsal reportáž, tak je přístup na net omezen v Bohnicích.
    Já bych to pochopila u těžkých psychických onemocnění, ale u malilinkaté zavislostičky... :)
    Tak, špagetí oběd dojeden, přijal jsem tělo páně :)
  • @Krisa To netuším. Co vím, tak tenhle člověk má stavy úzkosti a bere na to léky a ty mu nějak došly nebo či co, prostě zavolal záchranku a ti ho zkrátka šoupli do Bohnic. Dostal se od tama až po dvou měsících, kdy jeho sestra musela zalarmovat kde co - prostě s es ním nikdo nebavil, nikoho nic nezajímalo. Jestli měl do té doby stavy úzkosti, tak tam zažil panickou hrůzu a i kdyby umíral zřejmě záchranku nezavolá.
    @Černá_Alison Hm, to asi nic moc. Já sice byla zavřená jen v ústavu rehabilitačním, ale i tak to bylo peklo :spike:
    Ještě že ne v Klášterním vzdělávaním ústavu pro výchovu křesťanských panen v Salašárech. :)
    @flanker.27 Tam mě nevzali :'-(
  • @Černá_Alison nj, "kouzlo nechceného" -anebo, jako, naschvál, kebyze tu "rychlou ozaj potrebuje napr. pre nejaký vážnejší úraz, tak sa jej jako najust ani nemusí dočkať.. :o :twisted:
    @Everett_Young to mi pripomenulo ten članok na IHeute, jako si Breivik zavelel študovať politologiu, - tiež myslím, že ju ešte dobre využije, a hitler a další diktátori boli tieš vačšina svojho času nejakú dobu v lochu... vcelku suhlasím s tými pár komentmi, co to vidia podobne, že odtial pojde rovno do (dost) vysoké politiky.. (tak mu prece, jako budoucímu "vudci", nebudou davit holú cimru 1x2 m, bez niceho :twisted: 8-O =D
    :twisted: :king:
    @Krisa To tam nesmíš chodit jako jinověrec s cedníkem na hlavě :)
    @flanker.27 Tak v tom to bylo...já myslela, že je to pěkný doplněk mého puntíkovaného outfitu.
  • Polka cedník dot Krisí? :-))
    @Černá_Alison Jistě, jak jinak :D
  • Nejsem z Prahy ani z Olmika:-) Znám toho člověka cirka 6 let. Píše hezké básničky na jednom literárním servru a na srazech jsme se s ním 2x potkala. Jestli lže on nemohu přísahat, ale nemám důvod mu nevěřit :-)
  • Proč Olmika?:-) Kromě toho že je to perla Moravy ba celé Evropy...Takže poeta? No ti měli vždy sklony k šílenství. Netvrdím, že lže. Jen mi to rozum nebere a moc tomu nevěřím. Na druhou stranu jsem u toho nebyl a jeho panický záchvat mohl vypadat jinak než ty dva, které jsem viděl na vlastní oči.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.