@flanker.27 To bude myslivna pro všeobecné obveselení. Někdy si říkám, jetsli to nejsou recesisté, když z huby vypustí něco takového a nikdy nemohu uvěřit, že to myslijou vážně :-D
@Černá_Alison Nevím, přijde mi že ten člověk trolluje. Protože pokud vím tak v léčebnách nemají pacienti přístup k internetu. I když, jak koukám na úrovně našich věznic, tak možné je cokoli.
@Krisa To netuším. Co vím, tak tenhle člověk má stavy úzkosti a bere na to léky a ty mu nějak došly nebo či co, prostě zavolal záchranku a ti ho zkrátka šoupli do Bohnic. Dostal se od tama až po dvou měsících, kdy jeho sestra musela zalarmovat kde co - prostě s es ním nikdo nebavil, nikoho nic nezajímalo. Jestli měl do té doby stavy úzkosti, tak tam zažil panickou hrůzu a i kdyby umíral zřejmě záchranku nezavolá.
@Černá_Alison nj, "kouzlo nechceného" -anebo, jako, naschvál, kebyze tu "rychlou ozaj potrebuje napr. pre nejaký vážnejší úraz, tak sa jej jako najust ani nemusí dočkať.. :o :twisted: @Everett_Young to mi pripomenulo ten članok na IHeute, jako si Breivik zavelel študovať politologiu, - tiež myslím, že ju ešte dobre využije, a hitler a další diktátori boli tieš vačšina svojho času nejakú dobu v lochu... vcelku suhlasím s tými pár komentmi, co to vidia podobne, že odtial pojde rovno do (dost) vysoké politiky.. (tak mu prece, jako budoucímu "vudci", nebudou davit holú cimru 1x2 m, bez niceho :twisted:8-O=D :twisted::king:
Nejsem z Prahy ani z Olmika:-) Znám toho člověka cirka 6 let. Píše hezké básničky na jednom literárním servru a na srazech jsme se s ním 2x potkala. Jestli lže on nemohu přísahat, ale nemám důvod mu nevěřit :-)
Proč Olmika?:-) Kromě toho že je to perla Moravy ba celé Evropy...Takže poeta? No ti měli vždy sklony k šílenství. Netvrdím, že lže. Jen mi to rozum nebere a moc tomu nevěřím. Na druhou stranu jsem u toho nebyl a jeho panický záchvat mohl vypadat jinak než ty dva, které jsem viděl na vlastní oči.
Komentáře
@Everett_Young Jsi ještě ve stádiu, kdy tě to baví ? :-))
@Everett_Young to mi pripomenulo ten članok na IHeute, jako si Breivik zavelel študovať politologiu, - tiež myslím, že ju ešte dobre využije, a hitler a další diktátori boli tieš vačšina svojho času nejakú dobu v lochu... vcelku suhlasím s tými pár komentmi, co to vidia podobne, že odtial pojde rovno do (dost) vysoké politiky.. (tak mu prece, jako budoucímu "vudci", nebudou davit holú cimru 1x2 m, bez niceho :twisted: 8-O =D
:twisted: :king: