Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
194959799100106

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. srpna 2013
    Je to rok starý, takže výsledek jako všechny ostatní snahy... :(
    Ale zajímavé je i to, že to říká jako věřící osoba. Ekonomka Švihlíková, jejíž názory tu často zveřejňuju, je ostatně taky věřící a taky velká odpůrkyně "restitucí".
    A moje známá právnička je židovské víry a taktéž prohlašuje, že je to právnický paskvil a srdce právníka v ní krvácí...

Není nad takovou pátou kolonu. Třeba tenhle kněz to skvěle nandá kreacionistům...

• Střelba do vlastních řad je vždy zajímavá :-)
    Popelko, vyzkoušej střevíček. :)
    To je reklama na chráněný sex ne?
  • ne, ale mohla by :-D
    Něco hezčího by na skladě nebylo?
    Ujdou, i když se mi nelíbí to nabírání u výstřihu :)
  • Což o to, ten střih bych taky volila asi jiný, je to imitace třicátých let. Ale ta látka a stříbrné doplňky k sobě neuvěřitelně jdou :-) Člověk si většinou neuvědomí, že i puntíky mohou být nóbl :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Letos v létě jsou v módě bílé s černými puntíky že?
  • Monty to je záludná otázka :-D Nemám nejmenší tušení ai kdyby, tak je mi to vuřt :-) Třeba to některá z dam ví :-))
  • @Montezuma3 Sestra si asi před měsícem donesla takovou bílou puntíkatou spartakiádní sukničku, ale připadá mi, že ta móda je podle každého zdroje jiná, takže já taky nemůžu sloužit :-)
    Mno já vycházím z toho, že jsem černo-bílé puntíkaté potkal letos na ulici už mnohokrát.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Uz jsem se lekla, zes me vcera nekde potkal :D (Ano, priznavam se k vlastnictvi bilych satu s cernymi puntiky)
  • Taky mám jedny a v budoucnu si plánuji pořídit pro změnu ještě černé s bílými puntíky :D
    @Krisa @Dreamer
    Ha!, Já to tušil, jste Dot-Pozitivní, schováváte doma puntíky.
  • Dot-pozitivní je rozkošný výraz :-)
  • @Montezuma3 @Černá_Alison @Krisa @Dreamer tiež som ich už párkrát videl, a nejen toto leto, aj tie minulé, a tušim mám aj 1 royzkošnú fotku s bielymi bodečkami, na čiernych šatách, z kolekcie 1fotomodelky :d (vypadajú ozaj "susse", yvlšt na tej babe :p :-P :-D :oops:
  • Já jsem neviděla leta letoucí nic, ale mám šaty ze šesté třídy, které jsou bílé s velkými černými puntíky a odepínacím notně řaseným volánem kolem ramen, který se dal zapnout nad rameny i pod pažema, podle toho, jak moc bylo teplo :-)
    Já něco takového viděl na Krisí :)
  • Slyšela jsem, že Krisy migrují a praha hlásí zvýšený výskyt :-))
    Tak, nejčastěji je možno vidět v odpoledních hodinách poblíž sovích hnízdišť :)
    @Černá_Alison Takhle dramaticky to nevypadalo. MOžná proto, že sovy jsou z bílých černě puntíkatých Kris trochu vedle :D
  • upraveno 3. srpna 2013
    tak tie puntíki ozaj prišli (o5 do módy - už to nosí aj 1 moja známa, (take tmavomodré(až čiernomodré šatičkz, s menšími, hustejšími bielzmi bodečkami :p :-P :dance:
  • Nemůžu se nepochlubit. Zrovna jsme v ráji bordelu objevili poklad.
    Světozor- Obrazový týdeník pro zábavu a poučení, umění a písemnictví- knižní vydání z r. 1896. Přes sto let staré "nové básně Jaroslava Vrchlického", kolonka "úmrtí" obsahující jména, o kterých už se dnes ani neví, velké černobílé obrázky rytin dle obrazu toho a toho. :D
    Nádhera!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.