GRRM řekl...

upraveno 1. září 2010 v George R.R. Martin
2456720

Komentáře

• upraveno 12. srpna 2009
  • upraveno 16. srpna 2009
    Co by ale GRRM řekl o děsivým Dračím příběhu, je mi uplně jasný :))
  • upraveno 9. září 2009
    blížia sa narodeniny maestra. 20. septembra ak ma neklame ICE/FIRE kalendár na stene. myslíte, že má pre nás pripravený darček?
  • upraveno 11. září 2009
  • upraveno 2. října 2009
  • upraveno 7. října 2009
    otázka na znalcov. tá veža, ktorá je v aktuálnom kalendári ako mesiac október sa viaže ku ktorej časti ságy? smrť Lyany?
  • upraveno 7. října 2009
    To si děláš srandu, sarvene? Navrhuju zbavit ho všech titulů, pozemků a poct a poslat ho na Zeď. :-)
  • upraveno 7. října 2009
    (Navrhuju také rozdělit se o jeho ženy).
  • upraveno 8. října 2009
  • upraveno 8. října 2009
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. října 2009
    Plác plác plác (potlesk).
  • upraveno 8. října 2009
    krásne. to mi veru nenapadlo. ale otázka: a na základe čoho tvrdíš, že to je ono? nevidím tam žiadny dôkaz, opis veže, alebo ten citát...
  • upraveno 8. října 2009
    Vidím tam Brana na Hodorovi. ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. října 2009
    Tak tak, ani mě něnapadlo, že by v tom mohla vzniknout nejasnost.
  • upraveno 8. října 2009
    slyšte mne Řvát! zlostí! po pol roku, čo mám ten kalendár som si teraz všimol postavy v jazere! pardon!
  • upraveno 8. října 2009
  • upraveno 24. října 2010
    nehovoriac, že ten potter bol napísaný v slušnej rýchlosti a v slušnej kvalite :)
    Víc bych to nerozváděl. I když číst Pottera z POV Snapea, to by mohlo bejt dobrý :-)
  • upraveno 25. října 2010
    Keď si predstavím, že tu už cca. 5 rokov zúfalo čakáme na Tanec, a pritom je to len piata kniha zo siedmych (!!!) , oblieva ma studený pot. Mám naozaj reálne obavy, že Martin to jednoducho nedopíše. Veď má 62 rokov, hergot, a niežeby si švihol, kým ho Zubatá nedostihne, ale on sa tu motá po Potterovských hradoch a robí ďalší milión nepodstatných vecí! Buď mu absolútne hrabe, je nesmrteľný alebo je to najväčší optimista na svete. Inak to nevidím.
    Tak však King u Temné věže taky čtyřikrát málem umřel...
    Ale King je ešte mládenec v porovnaní s Martinom :)
    Aha, tak prdlajs, je ešte o rok starší :D My bad :) Každopádne je ale faktom, že čo sa týka produkcie kníh, Martin sa môže ísť zahrabať. Je skrátka lenivý.
    Zase na druhou stranu by to mohl v dalších dílech pěkně zeslonit. Douglas Adams by mohl vyprávět.
    Teraz ma napadlo - má on vlastne celú ságu premyslenú dopredu, alebo vymýšľa za pochodu?
  • MIlMIl
    upraveno 25. října 2010
    to Macejko: Už na Euroconu 2002 říkal že to má celé v hlavě, jen to napsat. Ale pak dodal, že mu jeho postavy žijí vlastním životem a jejich osud se někdy odebere vlastní zajímavou cestou a Martinovi nezbývá než ho pečlivě sledovat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.