Ok ok, nemá smysl plánovat 4.4. když Léto ani André nebudou moci, takže to necháme na 11.4. to mohu také. A je jedno kde to bude, každopádně jestli se dohodnem na mém salónku,tak to tam musím tak týden dopředu zarezervovat. V Outpostu to potřeba snad není (nevím jestli je nějaký větší turnaj na 11.4.). A můžeme si zahrát jak deskovku s rozšířením, tak i karty to je už pak na nás jestli budeme chtít a kolik pro to věnujeme času.Teď mě napadla myšlenka. Pokud budeme v mém salónku, tak je to restaurace, což znamená,že porád budou otravovat abysme utráceli za nějaké pití či lihoviny,což není taky zrovna good, když tam chceme být celý den,takže asi schůdnejší a i více "domáčtější" (ježiš to je slovo), je asi ten Outpost.
Takže s definitivní platností je odsouhlaseno a zařízeno (díky André) v pořadí druhé setkání icefire na 11.4.2009. Myslím si,že sraz bude s největší pravděpodobností naplánován na otvíračku Ooutpostu (11:00) nebo jak to tam ten Hobit vlastně má :) s tím,že by se jelo do pozdích večerních hodin - opět se bude hrát deskovka + karty a nebo obráceně. Deskovku okořeníme datadiskem, takže jsem zvědav jak to dopadne. Takže tímto je to potvrzeno a je jen na nás kolik se nás sejde.
Lákavá je možnost poznat Vás drazí serové a lady. Že bych opustil Zeď, Braavos, Staré město nebo kde to vlastně teď jsem a vydal se ku Praze? (pověsil bych sem místo otazníku Pannu z Tarthu, ale z nějakého důvodu neumí moje klávesnice příslušný znak)
S Andre se uvidim nejspise ve ctvrtek pac mame ligu Agotu v kartach, ale myslim si, ze by tam stul mohl byt. I kdyz koukam na Outpost turnaj a 19.12. tam je od jedne hodiny LotR expanded a Common league - standart, takze 2 turnaje a navic je to vikend pred vanocema,coz je dosti hekticke,tak nevim zdali se vam do toho chce jit a nebo to nechat po novem roce a udelat hned 2 treba nejak za sebou. Nevim.
Komentáře