Hraný Asterix se mi nelíbí vůbec, číst komiksy mě nebaví, ale kreslené filmy zbožňuju, hlavně Asterixe v Británii, toho jsem viděla asi milionkrát nebo 12 úkolů pro Asterixe :)
@Montezuma3 Mně se strašně líbí, jak se pod topinkou klátí stejně jako pod velbloudem, krávou, volem, slonem :D Moc ráda mám i tuhle, protože stejně jsem se cítila, když jsem měnila trvalé bydliště a dost často na studijním:
@Benji Jaj, Překvapení pro Caesara ve filmové podobě je první mé setkání s Asterixem - byli jsme na tom se školní družinou v Kině mladých (a hned po tom na Star Wars IV - ják já milovala návštěvy kina s družinou) :)
@Krisa pro mne taky první kontakt s Asterixem, pustili mi ho známí když jsem byl svěřen na hlídání. Od té doby - když mi bylo cca šest let - sem jeho vášnivý fanda. Miluju ty komixy, můžu je projet i teď a díky tolikati jemným detailům se usměji znovu a znovu.
Komentáře
Já miluju 12 úkolů pro Asterixe
Moc ráda mám i tuhle, protože stejně jsem se cítila, když jsem měnila trvalé bydliště a dost často na studijním:
pro mne taky první kontakt s Asterixem, pustili mi ho známí když jsem byl svěřen na hlídání. Od té doby - když mi bylo cca šest let - sem jeho vášnivý fanda. Miluju ty komixy, můžu je projet i teď a díky tolikati jemným detailům se usměji znovu a znovu.
Ještě teď mě mrazí když slyším -
BOMBA!