Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
K tomu porušování práv (sice jsem téměř přesvědčen, že to nepochopíš, ale přesto to zkusím) - on je nejspíš nikdo neporušuje, oni tam prostě taková práva jako my nemají. Tím nechci říct, že je to dobře, jenom upozorňuju na věcný obsah..
Stejně tak pokud se nějaká země nikdy nezavázala dodržovat nějakou smlouvu, dost těžko ji může porušovat. Já vím, formalismus..
Takže KLDR se brání styku s demokratickým světem zuby nehty a pokud tomu něvěříte, tak tomu prostě nevěřte. Já se na to dívám asi dost černobíle, ale ale prostě.
Nikdo nepopírá, že žít v KLDR není žádný med a že tam práv mají zhruba stejně jako jídla.
Mimochodem to zpravodajství do značný míry připomíná přesně to, jaký výtky byly v tom videu, jak podobný zpravodajství nemá vypadat...
Místní antikomunistická liga to asi nebude chtít slyšet, ale kdyby sem někdo v 50. letech přišel "zachraňovat demokracii", nejspíš bychom se na "osvoboditele" vrhli veškerou vojenskou silou, navíc posíleni mindrákem z osmatřicátého. Ještě v roce 68 při obsazení vojsky Varšavské smluvy zůstali během vlastní akce dederóni pěkně za hranicemi (navzdory tomu, co se občas dočteš), protože pro nás to pořád byli "ti zasraní skopčáci" a celé by to také mohlo bouchnout.
Vládnoucí garnitura USA těžko obhájí před vlastními lidmi, že přišla o desetitisíce vojáků při vojenské operaci na území cizího státu, ať už bude žvanit co chce.
KLDR se brání styku s "demokratickým světem"? Možná mu prostě nevěří a bavit se s ním jednoduše nechce. Když za tebou bude dolejzat nějakej otravnej chlap, o kterého nestojíš, máš snad povinnost se s ním bavit?
@Dreamer: Zkreslený není, prostě je zvenčí ;-)
To mi (hlavně v kombinaci s debatou o Korei) připomnělo:
Slováci vyrobí jadernou zbraň. Dzurinda říká: "Tak ji někde vyzkoušíme. Pošleme ji na USA, ti se rychle ozvou." Vystřelí tedy na Ameriku a čekají na odezvu. Nic. Dzurinda tedy povídá: "Asi to spadlo někam do pouště, Amerika je přeci jen velká. Vystřelíme tedy na New York, toho už si určitě všimnou." New York je tedy srovnán se zemí, ale opět žádná odezva. "To není možný. Zaměříme tedy přímo Bílý dům, to už nemůžou přehlídnout," povídá Dzurinda a vytřelí tedy třetí raketu. Zase nic. Nechápavě tedy volá Dzurinda Bushovi: "Nazdar Georgi, jak se máš? Vysvětli mi, jak je možný, že jsme na vás poslali tři atomovky a vy jste si toho vůbec nevšimli?" a Bush odpovídá: "Jen počkej ty zmrde, až vás najdeme na mapě!"
čečna přece jen zní jinak než Rusko...