Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1140141143145146581

Komentáře

• Možná že obyčejné "už jdou" by splnilo svůj účel?
  • Pořád ještě lepší než: "Jdou do toho" :-) Případně můžeš použít něco volného, jako: "Teď to přijde."
  • @Anvil Dlouhé, to ano. A co jen "Už se chystají."? :?:

Nejspíš si nakonec stejně poznamenám, kde to bylo, a nechám to na zítra. Třeba bude pro jednou ráno moudřejší večera. =D
  • Mě se zalíbilo "už jdou" :D :D
  • upraveno 12. dubna 2013
  • Mno, že to hodně zjednoduším, co takhle jenom "už" :D já mám jednoduchá řešení rád.
  • @Anvil Tak já se snažím tak nějak co nejpřesněji držet znění i rozsahu... :D
    (Což je, jak jsem zjistila, docela problém. Párkrát jsem narazila na věty, které překladem nabraly třeba i přes řádek navíc a nešlo to zkrátit. :anxious: Aspoň ale vím, čím se v případě nouze nebudu živit. =D)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co třeba?
    "Jsou tady."
    "A je to tady."
    "Už se to blíží."
    "Už to bude."
  • "Už se to blíží." =D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak dívky, která z vás to dneska jela v autobuse Česká Lípa - Praha?
  • @Thorar Můžu se zeptat, proč by někdo měl jezdit autobusem ČL-Praha? Já jsem z Moravy, mě se to vůbec netýká, spíš by mě zajímal tvůj myšlenkový pochod. :-) :?:
  • Viděl děvče, které asi četlo píseň, nebo mělo na sobě oblečení s tím motivem, stává se mi to ve zlíně často, už jsem 3x viděl někoho číst některou část písně v trolejbuse, a dnes jsem potkal jednoho s tričkem Our is the fury lemovaném parožím.
  • Já jsem zase potkala borečka s tričkem s Jonem a na tom takový ty průpovídky z druhé série (třeba Emilka - I don´t have a gentle heart, Jona si napamatuju), ale mě teda moc neoslovil. Jo kdyby měl Robba, to už by byla jiná :-)
  • Já vím, že je to strašný a používám ho jenom pro a), to přesně ten s tím tričkem s Jonem byl :-)
  • @Lady Sansa Teď jsem si představila b.) s tričkem Jona... :anxious:
  • @MissUtahraptor Omlouvám se, že jsem zklamala... :-D
  • Ako sa dnes máte? :)
  • @Thorar Tak pardón, moje naprostá nafoukanost, hloupost a všechny ostatní špatné vlastnosti se prostě jenom potřebovaly kde projevit.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady Sansa Zapomněla si na sebestřednost :twisted:

Ne teď chvilku vážně, 1) ČL je Česká Lípa? 2) Arogance nemusí být vždy na škodu 3) Jestli tě vzali na vejšku (dělala si přijímačky nebo brali na průměr?) tak nejspíš hloupá nebudeš. 4) Dnešní teen-ageři si přece někde musí svoje pocity frustrace vybíjet, tak proč ne tady a proč ne na Thorara =D
  • @Everett_Young Máš pravdu, sebestřednost jsem bohužel zapomněla. Aha, další špatná vlastnost - blbá paměť. Jde to se mnou z kopce. :-)

1) Ano.
    2) Myslíš?
    3) Bohužel dneska na výšku vezmou každýho blbečka, takže tak.
    4) Chvíli jsem byla uražená, co si to dovoluješ mě nazvat teenagerem, ale pak mi došlo, že ještě pěkná dva měsíce jím zůstávám. Pravda, pravda, dnešní mládež, to je něco hroznýho. ;-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. dubna 2013
  • Ne, bohužel teenager ještě pořád jsem, ale slečna zní o moc líp :-)
    Málo jsme vás řezali, málo :-( Drzé mládí!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Thorar Ach, fráze jako vyšitá pro naši bývalou matikářku. Ještě nám nadávala, že se máme učit na maturitu a ne poslouchat nějaký One direction, což ovšem byla urážka nejvyššího kalibru! :-) (Ne, dobře, už toho nechám, já mám dneska nějakou blbou náladu, tak se všem stařešinům hluboce omlouvám ;-))

@Branislav_Gepeto Nestraš! Do jednadvaceti platíme v baletu ještě nějaký dotovaný příspěvky, potom už asi vážně zkrachuju, takže já ještě zůstanu radši mladá. No ale možnost To za mých časů zní velmi lákavě. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.