Tyhle věci už měl nasmlouvané dáávno před Vichrama, a s vydáním toho souboru se čekalo na něj, respektive na jeho povídku, tak buďme rádi, že má alespoň něco z krku. :) Taky jsem se těšila, že bude další Dunk a Egg, a taky jsem myslela, že už to dokončuje. Achjo... :/ The Dance of the dragons had better be good!
Vzhľadom na to, že sa idem vrhnúť na DaE, vzhľadom na to, že by ma potešila hocjaká originálna poviedka o Piesni a vzhľadom na to, že mám Tanec prečítaný... Je mi jedno ktorú z tých troch dokončí, ale hlavne aby to bola aspoň jedna...
@M1on To je takovej projekt Lindy a Elia (vedou westeros.org) ve spolupráci s GRRM. Mělo by tam být hodně z historie Westerosu, rodokmeny rodů (minimálně Targaryenský určitě), erby (a slova?) westerosských rodů, ilustrace od Teda Nasmithe... Taková "encyklopedie" světa ledu a ohně, asi. Podle Amazonu to bude mít kolem 300 stran, tak snad se z toho dozvíme něco novýho. :-D
@Montezuma3 Ahá. Na tosom zabudol. Tam vytiahol kto (prvý mi napadol Mace, ale to sa mi asi pletie ešte z Robertiánskeho obliehania...)? Aegon a Connington (v podstate obaja Conningtoni...)
No nevím to na 100%. Proto ten otazník. Ale nic jiného mě nenapadá. Každopádně na konci Tance je tam Aegon, tlupa žoldánů. Obsadily několik menších hradů na pobřeží a obklíčili Bouřný konec (ten je tuším stále pod kontrolou Stannise). Tyrellové k tomu budou mít jistě také co říct a Martellové také. Už jde jen o to, kdo s kým proti komu a co za to.
@Everett_Young Veď Barney si tiež raz robil takú schému odkiaľ sú ženy, s ktorými spal. :D Keď si teraz predstavím Marg na takom Dračom kameni po útoku, ako by tam išla za zraneným bratom a naraz zbadá ten stôl...
Komentáře
Taky jsem se těšila, že bude další Dunk a Egg, a taky jsem myslela, že už to dokončuje. Achjo... :/ The Dance of the dragons had better be good!
Veď Barney si tiež raz robil takú schému odkiaľ sú ženy, s ktorými spal. :D
Keď si teraz predstavím Marg na takom Dračom kameni po útoku, ako by tam išla za zraneným bratom a naraz zbadá ten stôl...