Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Výhoda vlastnictví ŘP je v tom, že u některých nabídek práce požadují ŘP. (Ale u toho zrovna váhám, jestli to tam já můžu napsat, že ho vlastním, ale nevyužívám.)
Aspon ja som si to tak zariadila :)
@Hildegarda Já se obávám, že v mém oboru po ukončení studia (= bez pořádné praxe, kterou by mi počítali) to nebude na vybírání nabídek :)
A CV jsem psala velmi stručně - takové ty zájmy (příroda, fotografování...) mi přijdou směšné.
U "nás" požadavek ŘP moc častý není, ale někdy se vyskytne - to bylo spíš tak obecně, jakože udělat si řidičák není zas tak marné.
1) na FB, ak mas, zverejni, ze hladas pracu. Aj motyka niekedy vystreli.
2) zriad si Linkedin, ak este nemas. Strasne vela ludi sa mi cez to ozyva, aj ked som na materskej. A aktivne sa zucastnuj tamojsieho zivota ;)
3) rozmysli si, kde by si naozaj chcela pracovat, vyber tak zo desat organizacii a napis im slusny, pekny list (nie mail), aj ked nehladaju teraz nikoho. Trochu originality v liste nezaskodi :)
4) treba byt trpezliva
Ja som si nasla prvu pracu ani neviem ako. Prave som sa ucila na statnice a volala mi znama, ze sa im uvolnilo miesto. Kedze som bola absolvent, bolo to v odbore, ktory som studovala a nemala som velke oci (plat cca 13 tis ceskych), tak som to brala vsetkymi desiatimi.
Pri druhej praci som sa zaregistrovala v HR agenture a ta mi dohodila nove miesto.
Já ještě úplně na vážno nic nehledám, spíš jsem jen tak po očku mrkala, protože zatím rozmýšlím, jestli chci zkusit ještě dál studovat a navíc já všechno ráda dělám v klidu, takže váhám, jestli to nenechat až "po státnicích" (ne až úplně po nich, ale ty inzeráty, co jsem četla byly s nástupem v dubnu/květnu a my máme tak geniální státnice, že mám v dubnu obhajobu a předměty každý zvlášť během května, z čehož mi asi hrábne).