Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1125126128130131581

Komentáře

• @Branislav_Gepeto Teď si trochu protiřečíš....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 14. března 2013
    @Branislav_Gepeto Mozno ti to pride ako blbost, ale je to tak. Okrem inych prikladov to vidim aj na manzelovi. Sice som si ho musela trosku viac vykrmit, aby zapadal do patternu :twisted:

A tieto vzory spravania hovoria viac o tom, aky clovek je to, ako o tom, ako vyzera. To je sekundarne.
  • Dneska se mi povedl dobrý trapas ve vlaku. Poslouchala jsem soundtrack z GoT a u skladby Winterfell jsem se rozbrečela :D. Úplně jsem viděla, jak Winterfell hoří/doutná a jak na to Bran a Rickon koukají :/
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Everett_Young Asi tak. Ked si len predstavim, kolko hodin som do nej hucala, ze je hus sprosta. Kde niet rady, tam niet pomoci. A za vsetko moze jej otecko. Snazim sa ju casto volat k nam na navstevu, lebo je to inak skvele dievca, aby videla, ze sa to da inak. Zatial bezuspesne...
  • O čom sa vy neviete hádať to aby človek pohľadal
  • @Gardien Musíš si pročíst tu diskuzi
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Můj hlavní problém bylo srovnání/přirovnání/postavení na jednu linii/atd. homosexuality a pedofilie.
    Ještě k deviacím - nejsou jenom negativní, ale i pozitivní deviace ;).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @BenNevis V tom případě doufám, že za 50 let budu mrtvá ;)
  • upraveno 15. března 2013
    Mno, podle toho, co jsem četla, je homosexualita - jako spousta jiných věcí - daná působením hormonů během těhotenství. Není tedy daná ani dědičností, ani formováním v dětství. Čili výchova dítěte homosexuály z něj neudělá homosexuála, maximálně převezme některé vzorce chování, takže se v budoucnu může společnosti jako homosexuál jevit. Osobně v adoptování dětí homosexuály problém nevidím. Nevím, proč by měl stát dělat obstrukce, když si každý gay může udělat dítě s kamarádkou a státu po tom nic není.
    @svoa00 +1000!
  • @svoa00 Pokud by sexuální odchylky byly způsobené pouze chemikáliemi, tak není důvod je vyřazovat ze seznamu chorob. Třeba to jednou půjde léčit. A doufám, že s tím i sklony ke kriminalitě, alkoholismu a podobné poruchy. Vzhůru za lepším lidstvem. :-)

Já myslím, že všechno, co se vyskytuje v přírodě, má smysl. Nejspíš není žádoucí, aby všichni měli potomky.
  • @BenNevis Kdyby příroda opravdu chtěla, aby homosexuálové nemohli mít potomky, tak by jim v tom fyzicky zabránila :D
  • @MissUtahraptor Ide o isty druh opic, ale neviem ktorych
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @BenNevis Jak by asi pedofilní sklony měla společnost akceptovat? Říct, že toho chudáka vzrušují děti, ale jinak je fajn a pozveme ho na večeři s našima dětma, on se přece celý život bude ovládat a léčit?
  • @BenNevis Sodomia sa pouziva aj na vseobecne oznasenie sexualnych deviacii. A v clanku sa nevenuju akceptacii zamilovanosti, ale konkretne: citacia
    “Ak starší pán ponúkne sladkosť dievčatku, a tá uzná za vhodné mať sex s týmto mužom, kde je problém? Veď ju nik nenúti. Prečo by dievča nemohlo mať právo slobodne sa rozhodnúť?”
  • @svoa00 Heterák se taky musí ovládat, aby neskočil na ženskou, co se mu líbí. Klidně s ním povečeříš. ;-)

@Hildegarda Právě, že straší hned tím nejhorším. V naší společnosti nikdy neuznají dětem právo svobodného rozhodnutí. Ani právo deviantovi znásilnit dítě.
  • @BenNevis Prave si mi pripomenula pripad matky tusim z Anglicka, ktorej sud zobral dieta preto, lebo ho zevraj nutila ucit sa a vetami "kym sa to nenaucis, nepojdes von", obmedzovala jeho osobnu slobodu.

Nikdy nehovor nikdy.
  • @BenNevis Koukám, že tolerance některých (pořád) nezná mezí. Na rovinu - ty by sis pedofila domů k dětem pozvala? Jinak je to pokrytectví.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.