Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Hildegarda Týjo, to se někdo má :applause: Malá už chodí do školky? Nás to čeká od podzimu a začínám uvažovat, že kraken na pár dnů v týdnu pošupajdí do lesní školky (pěkně na mráz :twisted:
Jo a vyhrála jsem v kole štěstí balíček reklamních předmětů (ubrus Ostravar, krýgl Březňák, sirky Starobrno).
Tak kdybys to chtěla zkusit :) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10154855310-taxik/4802-zahrajte-si-na-taxik/
Neee, to nemůžeš udělat. Nechci být tím, kdo navždy rozvrátil to krásné přátelství člověka a televizní soutěže :(
Ovšem ve velkém finále mě překlikal jakýsi árijský chlapec. To klikání bylo beztak hloupost. Teď už bych se mezi těmi akčními důchodci bál.
Otázky byly IMHO celkem dobrý až na pár, které jsme my nevěděli (ale pro většinu lidí by možná byly lehký). Něco o agentovi W4C (Kdo ztvárnil roli majitele psa Pana Foustky či tak něco) a co jsme si ani jeden z nás nevzpomněli...jak se jmenoval příjmením ten kluk ze Sám doma :) Jak říkám, je to o tom, že ti ta otázka zrovna nesedne, ale u televize lidi tlučou do stolu a říkají si: Panebože, to je vůl, jaktože neví něco tak primitivního? :D
Zato jsme se celkem předvedli v literatuře a pak já konkrétně jsem jediná věděla jak vypadá, nebo co to je šmolka :D
Takže asi tak
Dobrá hospodyňka, to zas jo, to já jsem :D
@Hildegarda A když jsem si vygooglila smolku, tak jsem ráda, že o tý nic nevím :D