Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1122123125127128581

Komentáře

• upraveno 2. března 2013
    @Marek Trefil ses správně, ale teď to zaniklo ve vyhraných popelnicích, to se stává :-)
    @Hildegarda Týjo, to se někdo má :applause: Malá už chodí do školky? Nás to čeká od podzimu a začínám uvažovat, že kraken na pár dnů v týdnu pošupajdí do lesní školky (pěkně na mráz :twisted:
    Jo a vyhrála jsem v kole štěstí balíček reklamních předmětů (ubrus Ostravar, krýgl Březňák, sirky Starobrno).
  • @brbr Ne, nechodi, ale ked to je zadara a uz ma 2 roky, asi ju tam supnem doobeda, aby si zvykla na bacily, kym som este doma :twisted:
  • @Hildegarda Úplný souhlas, udělala bych to taky tak! Bacily musí kolovat :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Melindaaaa Tam se chodí? To není náhodné zastavení při cestě taxíkem? Právě jsi mi zničila všechny iluze a ideály o Taxíku a Aleši Hámovi =D
  • upraveno 2. března 2013
    @Krisa Prohlášení o mlčenlivosti :D Ale jednak vyzvedávají lidi na ulici a jednak, když odpovídáš na otázky na internetu a jsi nějak hodně dobrá, tak máš šanci se dostat do slosování a když máš štěstí, tak tě vyberou a vyhraješ cestu taxíkem :D A měli jsme Tomáše Matonohu :D
    Tak kdybys to chtěla zkusit :) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10154855310-taxik/4802-zahrajte-si-na-taxik/
    @Melindaaaa Tímto u mě Taxík skončil! Friendship over! :D
  • @Krisa I will never watch this pseudoreality again! :D
    Neee, to nemůžeš udělat. Nechci být tím, kdo navždy rozvrátil to krásné přátelství člověka a televizní soutěže :(
    @Melindaaaa Dobře, dám mu ještě šanci, ale už nikdy to nebude tak krásné jako dříve.
  • @Krisa Ach jo, už se nikdy nebudu zmiňovat o Taxíku, protože tím vždycky každého strašně šokuju :D
  • Mi to přišlo stejně nějaké divné :) někteří týpci se vůbec netvářili vyjukaně a navíc to auto má na kapotě velikou nálepku s logem toho pořadu ne?
  • Zas tak obrovskou ne, ale je to poznat no :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 Tak nemažou, ale licence pro internetové vysílání po čase vyprší. Navíc by to byl moc velký trapas :D Dost na tom, že mě zastavovala půlka školy, že mě viděli v televizi :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    škoda, jsem chtěl vědět, jaký jednoduchý otázky vám tam zadával.
  • upraveno 3. března 2013
    Taky jsem se tam přihlásil, může to být sranda.
  • @Melindaaaa Kolik byla výhra?
  • Též jsem se přihlásil a rovnou i do AZ kvízu:-)
  • Tam už jsem byl, coby malý chlapec, dokonce jsem jeden vyhrál.
    Ovšem ve velkém finále mě překlikal jakýsi árijský chlapec. To klikání bylo beztak hloupost. Teď už bych se mezi těmi akčními důchodci bál.
  • @Montezuma @M1on Bohužel jen 5500 :D Moc jsme se nepředvedli a do jackpotu jsme nešli (škoda, protože bychom ho získali. Jak se totiž můžeš zpětně zeptat na tu otázku, tak já říkám, neee, nechci to vědět, ale kluci samozřejmě ať nám to řekne no a ejhle, otázka na Rožnov pod Radhoštěm, na kterou by Petr věděl odpověď...smůla no)
    Otázky byly IMHO celkem dobrý až na pár, které jsme my nevěděli (ale pro většinu lidí by možná byly lehký). Něco o agentovi W4C (Kdo ztvárnil roli majitele psa Pana Foustky či tak něco) a co jsme si ani jeden z nás nevzpomněli...jak se jmenoval příjmením ten kluk ze Sám doma :) Jak říkám, je to o tom, že ti ta otázka zrovna nesedne, ale u televize lidi tlučou do stolu a říkají si: Panebože, to je vůl, jaktože neví něco tak primitivního? :D
    Zato jsme se celkem předvedli v literatuře a pak já konkrétně jsem jediná věděla jak vypadá, nebo co to je šmolka :D
    Takže asi tak
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Melindaaaa Nevěděli jste Sováka?!? :) Že víš šmolku tě šlechtí, budeš asi dobrá hospodyňka =D
  • Tak šmolka mi nic nehovorila, ale ja zase poznam smolku :)
    @flanker.27 Nevěděli :D Já na filmy moc nekoukám a na český tuplem ne :D Já spíš seriály...
    Dobrá hospodyňka, to zas jo, to já jsem :D
    @Hildegarda A když jsem si vygooglila smolku, tak jsem ráda, že o tý nic nevím :D
  • Asi jste to už všichni viděli, ale hodí se to k tématu.
  • @Anvil Viděla a dokonce jsem mluvila se spolužákem ze střední a říkal, že nějaký jeho kamarád ho zná :D A že to fakt nehraje, že je tak....natvrdlej :D A že prý chodí na VŠE a po tomhle jeho vystoupení si ho pozval rektor :D
    Jo, vypadalo to, že to nehraje. Rád bych věděl, jestli jsou to jen mé sadistické choutky, ale pokaždé, když se začne smát, že něco neví, mám chuť mu jednu vlepit. Nesnáším, když se někdo chechtá, když něco neví.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. března 2013
    @Anvil Já bych ho přaštil ve chvíli kdy poprvé řekl že má jenom jedny nervi. Ale já bych tam snad nepředvedl TOHLE. :D
  • Já jsem s Hámou strašně cítil :) chudák malá, asi naštval někoho z produkce, že mu tam tohle poslali za trest a pak ho točili, jak se vytáčí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.