U dojemných nebo milostných scén se vždycky v bitvě zastaví čas, lidi přestanou bojovat apod. :-) Bohužel i v knihách
V Mass Effectu to měli udělané hezky, že tam bojovali všichni spojenci (které si hráč musel sehnat) a hlavní postava s týmem se vždycky rozhodovala, kam skočí pomoct. :-)
no práve keď to beriem wu xia (či ako sa to píše) ako tanec, tak potom mi kompozične, farebne a tak viac sedí napr. Hero. viem že TaD to objavili, a ako vravím, vtedy sa mi to páčilo, teraz mi to príde príliš plastové. trochu ako Kráľ opíc navážno...
@flanker.27 Tak on ten démon v domě teoreticky být může. V mém počítači je třeba také démon. Konkrétně je to extrémně nebezpečná rasa démona zvaná DEAMON Tools.
Viděla jsem ty nové Bídníky a s mým přístupem k muzikálům-písničky přetáčet-musím říct, že se mi to moc líbilo. Písničky byly vážně pěkné, Jean Valjean super, Javert snad ještě lepší, Théraddierové vtipní (hlavně jeho "r" se mi líbilo), Eponina úžasná, Fantina jakbysmet, Cosetta ušla, ale ten Marius, to mělo jako býti co? :wall: Ten herec mi byl už dřív neuvěřitelně nesympatický, ale jeho hlásek? Ani jako vlásek, ani jako konipásek. :-)
Já mám raději Tygr a Drak. A je celkem škoda že ta herečka bere roli ve všem co jí předhodí. Měla by si lépe vybírat. Klan létajících dýk moc rád nemám.
@Krisa Z Klanu mám asi nejradši ten závěr nebo to, jak kolem ní jezdí na koni a sbírá ty květiny. A jak pan Modrý opile zpívá v tom Pivoňkovém pavilonu nebo jak se ten bordel jmenoval. A Válečníka jsi viděla,? Tam taky ZZ hraje.
P.S: Na pana Modrého jsem si vypěstovala slušnou závislost, viděla jsem s ním různé podivnosti :-)
P.P.S: Mi se na těch filmech líbí i ta mandarinština (nebo co to je za řeč/řeči)
P.P.P.S: Jsme krásně OT, aspoň že v těch filmech jsou meče :-)
Tak vám pěkně děkuju, teď si budu muset všechny tři jmenované filmy znovu pustit :) protože jsem úplně zapomněla, o čem byly a Hrdina a Dýky se mi plantají dohromady.
@Krisa Já přes sarvena a chmura, jak ti dva netuším (něco na předcházející stránce :-) Mě mrzí, že jsem u Krvavých útesů neviděla ten druhý díl, ale mto co jsem viděla, bylo dobré. Ten Goemon neznám.
Takeshi Kaneshiro (on je asi ten pan Modrý, že?)je tedy asi prvním mongoloidním asiatem, o kterém čtu, že se líbí bílým holkám:-) Mně tedy nějak zvlášť nebera. Nějak z něj pro mě nevyzařuje charisma. Mými oblíbenými mongoloidními herci jsou: Hiroyuki Sanada, Yun-Fat Chow, Takao Osawa - mají charisma Jackie Chan a Jet Li - prostě borci
Jinak těch zajímavých šikmookých herců by se našlo určitě víc, třeba s Yun-Fat Chow s tebou souhlasím (ostatní neznám). Mi se filmy s Chanem a Jet Li nelíbí (nebaví mě), i když uznávám, že jsem jich viděla tak 0,2 a to ještě ne do konce :-)
@brbr Jet Li je borec (Jackie Chan taky, ale jeho komediální výstupy hodně lidem nesednou). Jetovy novější filmy jsou slabota, hlavně ty americké. Ale zkus něco staršího - Tenkrát v Číně, Twin Warriors (s Michelle Yeoh) nebo Fist of Legend.
Jinak k wuxia snímkům - Krvavé pobřeží určitě to dvoudílné a určitě oba díly. Za pozornost stojí i Moon Warriors (Bojovník - Andy Lau), Reign of Assassin a Válka rozumu a cti (zatím jsem neviděla). Z tohohle žánru, ale jiné provenience doporučuji japonské filmy Azumi, Shinobi nebo tady nedávno zmiňované Rurouni Kenshin. Ale Hrdina je stejně prostě nejlepší z nejlepších.
Komentáře
Bohužel i v knihách
V Mass Effectu to měli udělané hezky, že tam bojovali všichni spojenci (které si hráč musel sehnat) a hlavní postava s týmem se vždycky rozhodovala, kam skočí pomoct. :-)
A Válečníka jsi viděla,? Tam taky ZZ hraje.
P.S: Na pana Modrého jsem si vypěstovala slušnou závislost, viděla jsem s ním různé podivnosti :-)
P.P.S: Mi se na těch filmech líbí i ta mandarinština (nebo co to je za řeč/řeči)
P.P.P.S: Jsme krásně OT, aspoň že v těch filmech jsou meče :-)
Mě mrzí, že jsem u Krvavých útesů neviděla ten druhý díl, ale mto co jsem viděla, bylo dobré. Ten Goemon neznám.
Mně tedy nějak zvlášť nebera. Nějak z něj pro mě nevyzařuje charisma. Mými oblíbenými mongoloidními herci jsou:
Hiroyuki Sanada, Yun-Fat Chow, Takao Osawa - mají charisma
Jackie Chan a Jet Li - prostě borci
Jinak těch zajímavých šikmookých herců by se našlo určitě víc, třeba s Yun-Fat Chow s tebou souhlasím (ostatní neznám). Mi se filmy s Chanem a Jet Li nelíbí (nebaví mě), i když uznávám, že jsem jich viděla tak 0,2 a to ještě ne do konce :-)
Jet Li je borec (Jackie Chan taky, ale jeho komediální výstupy hodně lidem nesednou). Jetovy novější filmy jsou slabota, hlavně ty americké. Ale zkus něco staršího - Tenkrát v Číně, Twin Warriors (s Michelle Yeoh) nebo Fist of Legend.
Jinak k wuxia snímkům - Krvavé pobřeží určitě to dvoudílné a určitě oba díly. Za pozornost stojí i Moon Warriors (Bojovník - Andy Lau), Reign of Assassin a Válka rozumu a cti (zatím jsem neviděla). Z tohohle žánru, ale jiné provenience doporučuji japonské filmy Azumi, Shinobi nebo tady nedávno zmiňované Rurouni Kenshin.
Ale Hrdina je stejně prostě nejlepší z nejlepších.