Ona bola, nie tučná ale plnšia v Xmenovi, prišlo mi že veľa schudla do Hunger Games. Ale ona je ten typ ktorý je pekný či je chudá alebo trocha pri sebe :)
Tlustá? Být hubenější může dělat reklamu na anorexii. Takový kecy píšou beztak vychrlí lidi, kteří závidí, že ty hezké tvary jejich kůží potažené kosti nemají. Plně normální, zdravá holka, což se o některejch jinech hvězdičkách říct nedá.
Baculka není nejhorší slovo!:D To je vtipný slovo:D Já nejvíc nesnáším kundič*a a když někdo říká místo prsa kozy :evil: To je na zabití! A taky je na zabití, když někdo o normálních holkách ve filmech říká, že jsou strašně tlustý (Bridget Jones-cože? Normální ženská)
@Thorar Špatné ilustrační foto, takhle určitě vypadá jen proto, že před tím sežrala celý MMMM zdobený čokoládovým losem, zbytky Donutopie a eclaire. =D
Byl jsem teď v kině na Ve stínu a rozhodně tleskám. Přes různé nelogičnosti, vypomáháními si náhodou a další mouchy po dlouhé době český film, který na mě opravdu silně zapůsobil. Po jeho shlédnutí na mě spadla deka, které jsem se zbavil až druhý den. Potící se Norbert Lichý mě bude ještě dlouho strašit ve snech:-)
Komentáře
To je jak někde na idnesu jsem četl "přehlídka baculek", a ony to byly ženský asi s nadváhou max 5 kilo. A napsala to opravdu tlustá kráva.
A taky je na zabití, když někdo o normálních holkách ve filmech říká, že jsou strašně tlustý (Bridget Jones-cože? Normální ženská)
Skvělej film pro fanoušky tankové techniky, ostatním asi moc neřekne.