Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1137138140142143394

Komentáře

• Já doporučuji japonský válečný velkofilm Kagemusha.
  • @Nevada dík za tipy.
  • Výzva splněna, viděla jsem poslední dva Tvajlajty...uf =D oči se mi během sledování protočily tolikrát, až mám strach, že mi z toho v nich zůstane trvalý tik :roll:
  • Vcera sme mali chut na nejaku komediu a vybrala som Death at a Funeral. Britsky. A to som este nevedela, ze tam hra Tyrion a detektiv Reid. No lahodka :). Konecne po dlhom case mi nejaka komedia prisla vtipna a uzila som si to.
  • hej to je výborný film
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To teda je.
    ,,Je tady možnost, že jen nacvičují jógu?"
    =D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    No, jsem na to velmi zvědavej....jestli se to bude odehrávat tak 30 let po VI. epizodě tak to ppochopim, ale jestli je omladěj, bude to divný.
  • Pokud se chcete kouknout na moderní špionážní drama mrkněte na 30 minut po půlnoci. Rozhodně se nejedná o nějakou agitku cia či americký armády ( což asi dost lidí čekalo po debatách aby film byl uveden až po amerických prezidentských volbách ). Přišlo mě to dost realisticky podaný ( co může běžný divák posoudit ), hodně spletitý ( že se v tom běžný divák místama ztrácí ) a celkově dost neakční. Takový, že si člověk říká ( i s vědomým toho že tam určitě není ukazaný všechno), že CIA není všemocná a pomáhala si i dost drsnýma metodama výslechu(místama podobnýmu středověky mučení ). A konečná vlastní akce likvidace Usámy tam je natočena v podstatě v realném čase ( trvá ve filmu stejně dlouho jak měla trvat ve skutečnosti) a je to taková vybíjená.Divákům co by čekali akční kousky ve stylu Bourna nebo Jacka Bauera se film líbit nebude, protože dvě hodiny filmu spíš v některých ohledech připomínají hraný dokument.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hmm, tady se někdo snaží zbavit statusu "největší šprt z Bradavic". A docela úspěšně.

Zatím jsem Emmu a Daniela neviděl v žádném filmu z dob po Potterovských, ale vypadá to, že se jim docela daří vymanit se z kouzelnické škatulky a chytají se i v jiných projektech. Což jsem tedy osobně moc nečekal.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A jéje, to zas bude na JPM oslavných článků :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Radcliffa docela chválili v Ženě v černém a v Young doctor´s notebook, ale neviděla jsem ani jedno.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Radcliffe příjemně překvapil. Bohužel jsem viděla pár filmů s Patizonem a raději se budu dvě hodiny čumět na plakát s Kristen Stewart. :-D
  • U Ženy v černém jsem si ani na chvíli nevzpomněla, že je to Potter, takže myslím, že alespoň tady se mu docela podařilo vymanit se z potterovské škatulky.
  • Okouzlený odpor. :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Tuhle jsem neviděla, ale básní tam o ní docela dost často :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @sarven urcite ne, ta hysterie kolem voleb stacila, jeste si to pripominat.
  • @Lady Sansa Taky mě z toho málem omyli... :D
  • Vronskij hroznej slizoun, ale toho Dejva jsem měla docela ráda a oni mi udělají tohle! :roll: :-D
  • @MissUtahraptor Dobový fešák? 8-O Tobě se fakt líbil? :-)
  • @Michelle Proto je tam to dobový- hoď ho doprostřed parketu v příslušném období a slečniky se do krve porvou... :twisted:
    (A co se toho líbí týče- ach, ty uniformy!- neúměrné množství příslušně upravených mužů vypadá v podobných dobře padnoucích věcičkách neúměrně lépe, než by tomu mělo být. Takže "líbí" bych vyloženě neřekla, ale slušelo mu... :D)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.