@flanker.27 O vážnosti tváření se tohoto projektu mám celkem pochyby (spojení romantické linky s monstrózním výbuchem sopky a 3D nemá s vážností nic společného) :).
@Krisa Takový Poslední dny Pompejí měly vpodstatě ten samý obsah a šlo o "vážnou" záležitost. Tak nebo tak, s Andersonem jdou stranou jakýkoli ambice stran kvality :)
@brbr taky jsem si říkala, třeba budou mít kategorii muší váhy :D Kit bude asi taky muset před natáčením pravidelně navštěvovat solárko, jeho pobledlý anglický zjev se do Itálie příliš nehodí. Nejspíš se na ten film taky podívám, pokud to bude alespoň o vlas lepší než pokračování Silent Hill :-?
Mně ta scéna přijde fajn, protože, stejně jako v celém filmu, jsou bojové scény nádherně natočené. Něco jako dokonalý tanec. Celkově mám tenhle film strašně rád. Byl jsem na něm v kině třikrát. Jen podobně jako flanker nechápu, co to má kromě hospody společného se scénou s Aryou, Sandorem a ostatníma.
@BenNevis Nejen ve filmech. Vždycky mě to fascinuje ve hrách. Poslední mise je málokdy něco menšího než záchrana celé planety, ale nějak vždycky všechny armády světa musí být nezbytně nasazeny někde jinde a boj s tou hlavní hrozbou vždycky zůstane na hráči :)
Komentáře
@Everett_Young Ta ženská s tím příšerným jménem se mi tuze nelíbí, takže to není lákadlo... :)