@MissUtahraptor Tak to mě nenapadlo, že areál je starší a bojuje se s rozpočtem. Ještě by mě zajímalo, jestli příšerky naklonovali nebo nalovili, ale to už je takový nepodstatný detail. :-)
Myslím že nejlepší co může člověk ve strašidelném domě udělat je..... vůbec do něj nelézt! a už vůbec ne pokud je před ním několikrát varován (jak to v takových hororech bývá), popřípadě ho ještě může opustit po prvním projevu čehosi "divného".
@flanker.27 Na strašidla opravdu nevěřím. Ale věřím na duševně choré psychopaty, medvědy (upřímně film "Na Ostří Nože" byl pro mě dřív jeden z nejstrašidelnějších filmů, protože medvěd je skutečná věc která vám může ublížit - naštěstí tady u nás na Vysočině žije jen medvěd Zeman a s tím jsem za dobře), nepřizpůsobivé občany útočící v tlupách a další nebezpečné věci které mohou v takovém domě přebývat.
@Everett_Young Což o to, kdyby mi řekli "nechoď tam, je tam banda lupičů/psychopat/medvěd", nejspíš se takovýmu baráku vyhnu na sto honů. Ale když mi řeknou "nechoď tam, je tam démon", je to jako kdyby mi natiskli pozvánku :)
@flanker.27 @Everett_Young Taky nechápu ty hlavní hrdiny, co lezou do nebezpečí. Ale maník měl hluboko do kapsy, pracovní úkol, tak neměl na výběr. Dobře vypracovaný kus filmového logického uvažování. Navíc strašidla neexistují, ne? :-)
Já když slyším v baráku podivné zvuky, tak si přetáhnu peřinu přes uši. :-)
@flanker.27 Ok, klidně bych do toho domu šel, ale ne s partou hloupých teenagerů ale s vědeckým týmem. Pořád v domě může být jed / toxický plyn / nějaká jiná volovina která zabijí lidi. Navíc bych tam rozhodně nešel neozbrojen. Navíc potulovat se každý sám? Sebevražda. Skupiny po čtyřech, každý musí mít zbraň + radiové spojení (nejlépe vojenská vysílačka, kdyby mobil nefungoval). Prostě to co se předvádí v teen-age vyvražďovačkách bych nazval snad jen přirozeným výběrem.
EDIT: je také dobré někoho upozornit kam jdu, co tam dělám a za jak dlouho má případně zavolat policii.
@Blackfish Jistě. Viděl jsem vše od Noci oživlých mrtvol, přes Úsvit mrtvých, Walking dad, resident Evil až po Zombieland. Pokud přiletí klingoni nebo goauldi, můžu vyjednávat jejich řečí (viz Pátý Element). Mám odehráno a načteno tolik že podle mých teoretických znalostí vím jak zabít téměř cokoli včetně Boha (viz Supernatural :D ). A nejhorším případě máme v záloze Rolanda Emmericha.
Komentáře
http://www.buzzfeed.com/erinlarosa/the-most-epic-faces-jennifer-lawrence-made-on-oscar-night
ale ve filmu je oproti knize prý konec změněný, třeba to v ní dopadne dobře :)
Mě se film ale líbil, myslím, že tam nešlo jen o lekačky, dost se mi líbila atmosféra.
Já když slyším v baráku podivné zvuky, tak si přetáhnu peřinu přes uši. :-)
EDIT: je také dobré někoho upozornit kam jdu, co tam dělám a za jak dlouho má případně zavolat policii.