@Krisa to áno ale tá zmena mi proste nejde do hlavy, keď Shledon vypočítal že spala s 31 mužmi tak sa jej opýtala či sa pokladá za "whore" a tú otázku myslela vážne, keď jej Penny odpovedal že nie tak sa zatvárila že jej veľmi neverí. Zatiaľ čo teraz keby vypočítal že spala s 31 mužmi tak by sa jej Amy skôr opýtala s koľkými ženami spala a či nechce aj s ňou. Len som chcel vedieť v ktorej epizóde ju začala "obdivovať" a prečo.
@Blackfish na to som už počul veľa vysvetlení napr: má menší byt predtým tam býval transvestita a nikto ten byt nechcel tak platí menší nájom robí ako servírka je pekná dostáva veľké prepitné
@Blackfish Penny má jen jednu ložnici ne? Jestli B a A zkazily seriál nevím, ale poslední dobou to přestává být sranda, protože jsou na sebe někdy vyloženě hnusní (dřív byli asociální, teď jsou na sebe vyloženě zlí)
TBBT mě bavilo, když byl ještě Sheldona génius (s IQ 180+), který vymýšlel různé blbosti typu rosvícení akvarijní rybky (nebo program opravující Rajeshovy chyby). V pozdějších seriích z něj začali dělat úplného blbce + přideli Leonardovu matku, Amy a další "povedené" postavy.
@M1on Bohužel sjems e u seriálů přesvědčil, že mě naprostá většina z nich začne po první sezóně otravovat - opakování, natahování, absence logiky. Něco, co by lidi udělali druhej třetí den pořád odkládaj a odkládaj, aby byla další epizoda. Jakš takš to sde u anglických, ty aspoň mají poměrně málo dílů - i když takový Midsomer musí bejt už plnej mrtvol :)
Penny je otravná ještě víc než Leonard :-) Z posledních serií jsem se asi nejvíc zasmála u toho dílu, kdy hrál Sheldon basket o novou kancelář :-) A na Midsummer mi nešahejte. :evil:
@flanker.27 S tím natahováním máš pravdu. Na některé seriály se dívám jenom ze setrvačnosti, protože už nic nepřinášejí, jenom se nedokážu odstřihnout.
Midsomer se mi líbí i v tom, že tam žijou lidi jako my a ne Hollywoodské celebrity. Železný kdysi pořád tvrdil, že americká produkce je nám nejbližší, ale nezdá se mi to.
@BenNevis To je vidět hlavně v postavách a jejich chování - pokud člověk vidí něco z evropský produkce, tak postavy zpravidla uvažujou nám daleko podobnějším a bližším způsobem.
HIMYM je od páté série strašná, sleduju to už jen ze zvyku. TBBT je naopak výborná a 6. série mi přijde lepší než ta 1., kde mi vadilo, jak Leonard neustále slintá po Penny a Howardovy oplzlé poznámky. Taky Shlelly je po divné 4. a 5. sérii zase lidštější (jako v 1. sérii), což se mi líbí. A Bernie... ta je dokonalá. Ona a Howard jsou teď mé nejoblíbenější postavy.
HIMYM teď už nesleduju (tu sérii co běží teď). Počkám, až vyjdou všechny díly a pak na to příležitostně kouknu :) Zato BBT je boží, jak píše Koli :) Miluju Howarda (v první sérii bych nikdy nečakala, že to tak bude, ale je to tak :))
Komentáře
Co se týká HIMYM, tam čekám že si vezme sestru Barneyho :) Je to v těch x sériích několikrát jemně naznačeno.
Zatiaľ čo teraz keby vypočítal že spala s 31 mužmi tak by sa jej Amy skôr opýtala s koľkými ženami spala a či nechce aj s ňou.
Len som chcel vedieť v ktorej epizóde ju začala "obdivovať" a prečo.
Nemusi mat kazdy doktorat a potvrdenu dusevnu chorobu :)
má menší byt
predtým tam býval transvestita a nikto ten byt nechcel tak platí menší nájom
robí ako servírka je pekná dostáva veľké prepitné
Jestli B a A zkazily seriál nevím, ale poslední dobou to přestává být sranda, protože jsou na sebe někdy vyloženě hnusní (dřív byli asociální, teď jsou na sebe vyloženě zlí)
Z posledních serií jsem se asi nejvíc zasmála u toho dílu, kdy hrál Sheldon basket o novou kancelář :-)
A na Midsummer mi nešahejte. :evil:
Midsomer se mi líbí i v tom, že tam žijou lidi jako my a ne Hollywoodské celebrity. Železný kdysi pořád tvrdil, že americká produkce je nám nejbližší, ale nezdá se mi to.