@Blackfish 1. a 2. série slušný horor. 3 série slušný akčňák. 4-6 série náboženský keci (a místy bezva hlášky). 7 a 8 série - prozření že náboženské keci nebudou to pravé a přechod nasuper komedii. Díl LARP and the real girl (8x11) považuji snad za nejzábavnější díl supernaturalu vůbec. A jo, moc moc mě baví.
To by snad tolik nekrvácelo, ne? Jako pochopím nějaký malý řízaneček, to se stane, ale tolik krve? Je pravda, že po takový creepy scéně jsem z holení taky trochu zklamaná :D Navíc si myslím, že by se na ní aspoň trochu hněval, kdyby mu krájela mužství.
Ako mne prídu Sitcomy pri väčšine nie zas tak zábavné ako nejaká komédia. Aj BBT mi nepríde až tak zabruchosapopadaniahodné ako to mnohí hodnotia. Ale oplatí sa to sledovať za množstvo chvíľ, kedy tam padne niečo dobré. Susedia tých chvíľ mali pomenej. Ale zase šlo o prvý pokus sitcomu na slovensku. A ja by som bol radšej za Susedov než za tie seriálové telenovely na jedno trápne kopyto, čo u nás teraz vznikajú.
@Thorar Ty naděláš pro takovou chviličku :). Nevím, kde se vzaly další sympatie k Římanům, když v tomhle díle se projevili jako totální degeni - hlavně synáček, což mne nepřekvapuje, protože jediné, co od něho očekávám je prozrazení jeho orientace a pak hnedka smrt. Naevia je kráva, ale to už se ví dávno, takže to taky žádné mínus body nepřináší (já tvrdím už dlouho, že měla radši umřít, než aby jí měnili).
Trošku mi ten Spartacus připomíná farmu zvířat. Další sympatie k římu po třetím díle stejně jako u Thorara. Caesar je blázen :D a mladej Crassus se žene do záhuby, po které se Marcus asi hodně naštve a začnou se vyrábět kříže.
No mě taky štve, že někteří bývalí otroci se chovájí jak hovada, mstí se Římanům bez rozdílu a vrací jim stejnou mincí. Ale Římani byli ještě daleko horší, takže jim fandit prostě nemůžu. Jsem zvědavá, co se z Julka vyklube - zatím se nemůžu rozhodnout, jestli mi přijde strašně boží, nebo strašně strašný :)
@JoeGyry Rozhodně ne - ty série na sebe navazují (kromě Gods of the Arena - což byl prequel po 1. sezóne, protože tvůrci doufali, že se Andy Whitfield uzdraví a bude moci hrát v regulérní 2. sérii).
@Everett_Young Miluju komiksy a komiksový styl filmů. Takže mi nevadí, spíše naopak, ale chápu, že to někdo prostě nedává.
Komentáře
Jako pochopím nějaký malý řízaneček, to se stane, ale tolik krve?
Je pravda, že po takový creepy scéně jsem z holení taky trochu zklamaná :D
Navíc si myslím, že by se na ní aspoň trochu hněval, kdyby mu krájela mužství.
EDIT: Každopádně na své si dnes přišli příznivci homoerotických hrátek :arrow: :!:
Jsem zvědavá, co se z Julka vyklube - zatím se nemůžu rozhodnout, jestli mi přijde strašně boží, nebo strašně strašný :)
@Everett_Young Miluju komiksy a komiksový styl filmů. Takže mi nevadí, spíše naopak, ale chápu, že to někdo prostě nedává.