TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
19394969899362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Justified 4x01 - pěkný rozjezd, staří známí, nově do sestavy Ron Eldard (doufám, že se tam zdrží) a hned v úvodu si budují větší zápletku. Doufám, že se nebudou věnovat jen tomuhle, ale jinak spokojenost.
  • Já tak nějak přemejšlim, jestli jsem vůbec viděl trojku, ale asi jo, to by s tebou nebyla řeč :-) Dvojka končila s Maggs, že? O čem ale byla trojka, to nějak nevim.
  • @Nevada, akurát som ti išiel napísať, že sezóna začala, ale vidím, že netreba :)
    @Alek, tiež mi chvíľku trvalo. trojka je o mäsiarovi a blondiakovi z veľkého mesta.
  • jo no jo, malý slizký blondýn
    @alek
    :o))

@sarven
    Tak tak. Jsem zvědavá, jestli řezníka vytáhnou zase na světlo, nebo jestli neví co s ním dál.
  • @nevada pozerám, že je na nete aj dvojka ripper street, ale to mi je trochu podozrivé, idem pozrieť, či naozaj
    upraveno 13. ledna 2013
    Je to tak. A jsou i titulky. Dnes večer se vysílal už třetí díl.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. ledna 2013
    Právě jsem ve zdraví přežil The Carrie Diaries S01E01. ufff, bobřík odvahy už je z jedné třináctiny splněn :king:
  • @Montezuma3 Máš u mňa medailu, ja som sa to naozaj snažil kvôli ASR pretrpieť, ale proste som to nedal. :D
  • upraveno 16. ledna 2013
    @Montezuma3 teď na to koukám :D A.S. Robb je moje vysněná panenka barbie, je to tak strašně roztomilý a barevný a slaďoučký, asi mi z toho vypadají zuby, ale další díl určitě nevynechám =D

EDIT: Dokoukáno a je to jako foto-román z bravíčka, jen mají všichni nablýskanější hadříky a víc nagelovaný vlasy. Carrie je roztomilá a Ken alias nevím, jak se jmenuje, je pořádný slizoun. Samozřejmě nechybí ani zkažená kámoška, naivní kámoška, protivná vyčůraná sokyně a závěrečné shrnutí + ponaučení :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Vy jste démoni :D
    Až budou v GoT obsazovat Mace Tyrella, tak chci, aby ho hrál Bradley Whitford. V The Good Guys hraje naprosto perfektně poloburana, který ze sebe dělá světáka :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Tam byl skvělej. The good guys mě opravdu bavili. :D
    Já ho měla ráda už ve The West Wing. Spolu s Robem Lowem tam byl mojí nejoblíbenější postavou. The Good Guys jsou fakt skvělí. Mám za sebou sice jen 5 epizod, ale vážně mě to chytlo. I Colin Hanks je tam výborný (ten mi navíc přípomíná méďu McGeeho z NCIS).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Jen mě mrzí že jim nedali další sérii. Vůbec to nebyl špatný seriál a nevím co vedlo k jeho zrušení.
    @Everett_Young
    Myslím, že slabá sledovanost. Na moderní (americké) publikum to nebylo dost rychlé, napínavé a vůbec cool. Jeden hrdina přečestný trouba a v podstatě nerd, druhý zamrzl v 80. letech a žije z chlastu a vzpomínek. V době, kdy doznívají všechny CSI, Bones a podobné, to nemělo šanci.
  • @Kolikokoli Byl jsem tak rád, že jsi nic nenapsala do soutěže. Zase bych byl bez šance. ;-)
  • @heavy_head Haha, díky, ale to si nemyslím. Ještě jsem ale žádné soutěžní povídky nečetla (přikázala jsem si, že až dopíšu rešerši a udělám všechny zkoušky :D).
  • @Kolikokoli Merlin má očividně přednost. :twisted:
  • @heavy_head Merlin mě rozčílil. A původně to měla být rešerše, akorát se trochu zvrhla :D
  • Nevideli ste niekto Tower Prep? Je to od CN takže nvm či sa to oplatí pozerať.
    Tak po pilotu The Following dvojnásob lituju, že Purefoye nevybrali jako Mance namísto toho lázeňského seladona :(
  • Kevina McKidda bych v GoT strašně chtěla... Pasoval mi na Berica, ale klidně může být i Connington :-)
  • čo hovoríte na ukázku Vikingov?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ukázka intra. Pekné. S doprovodem Fever Ray. 100% severské. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.