Justified 4x01 - pěkný rozjezd, staří známí, nově do sestavy Ron Eldard (doufám, že se tam zdrží) a hned v úvodu si budují větší zápletku. Doufám, že se nebudou věnovat jen tomuhle, ale jinak spokojenost.
Já tak nějak přemejšlim, jestli jsem vůbec viděl trojku, ale asi jo, to by s tebou nebyla řeč :-) Dvojka končila s Maggs, že? O čem ale byla trojka, to nějak nevim.
@Nevada, akurát som ti išiel napísať, že sezóna začala, ale vidím, že netreba :) @Alek, tiež mi chvíľku trvalo. trojka je o mäsiarovi a blondiakovi z veľkého mesta.
@Montezuma3 teď na to koukám :D A.S. Robb je moje vysněná panenka barbie, je to tak strašně roztomilý a barevný a slaďoučký, asi mi z toho vypadají zuby, ale další díl určitě nevynechám =D
EDIT: Dokoukáno a je to jako foto-román z bravíčka, jen mají všichni nablýskanější hadříky a víc nagelovaný vlasy. Carrie je roztomilá a Ken alias nevím, jak se jmenuje, je pořádný slizoun. Samozřejmě nechybí ani zkažená kámoška, naivní kámoška, protivná vyčůraná sokyně a závěrečné shrnutí + ponaučení :D
Až budou v GoT obsazovat Mace Tyrella, tak chci, aby ho hrál Bradley Whitford. V The Good Guys hraje naprosto perfektně poloburana, který ze sebe dělá světáka :)
Já ho měla ráda už ve The West Wing. Spolu s Robem Lowem tam byl mojí nejoblíbenější postavou. The Good Guys jsou fakt skvělí. Mám za sebou sice jen 5 epizod, ale vážně mě to chytlo. I Colin Hanks je tam výborný (ten mi navíc přípomíná méďu McGeeho z NCIS).
@Everett_Young Myslím, že slabá sledovanost. Na moderní (americké) publikum to nebylo dost rychlé, napínavé a vůbec cool. Jeden hrdina přečestný trouba a v podstatě nerd, druhý zamrzl v 80. letech a žije z chlastu a vzpomínek. V době, kdy doznívají všechny CSI, Bones a podobné, to nemělo šanci.
@heavy_head Haha, díky, ale to si nemyslím. Ještě jsem ale žádné soutěžní povídky nečetla (přikázala jsem si, že až dopíšu rešerši a udělám všechny zkoušky :D).
Komentáře
@Alek, tiež mi chvíľku trvalo. trojka je o mäsiarovi a blondiakovi z veľkého mesta.
:o))
@sarven
Tak tak. Jsem zvědavá, jestli řezníka vytáhnou zase na světlo, nebo jestli neví co s ním dál.
EDIT: Dokoukáno a je to jako foto-román z bravíčka, jen mají všichni nablýskanější hadříky a víc nagelovaný vlasy. Carrie je roztomilá a Ken alias nevím, jak se jmenuje, je pořádný slizoun. Samozřejmě nechybí ani zkažená kámoška, naivní kámoška, protivná vyčůraná sokyně a závěrečné shrnutí + ponaučení :D
Myslím, že slabá sledovanost. Na moderní (americké) publikum to nebylo dost rychlé, napínavé a vůbec cool. Jeden hrdina přečestný trouba a v podstatě nerd, druhý zamrzl v 80. letech a žije z chlastu a vzpomínek. V době, kdy doznívají všechny CSI, Bones a podobné, to nemělo šanci.