No, já nevím, jak vám, ale když rozkliknu článek, tak se mi zobrazí Victarionova kapitola, a pod ní shrnutí kapitoly Arianne II a shrnutí Tyrionovy kapitoly. :D
Edit: Možná jsem jen špatně pochopila vaší otázku :D Celé kapitoly asi k nalezení nejsou, někdo je slyšel na nějakém conu a dělal si poznámky, a následně napsal shrnutí.
Jo jo. Na ten Meereen jsem hodně zvědavý. Bude to velký. Dokonce se na tuhle bitvu těším víc než na jakoukoli jinou bitvu, kterou jsme dosud zažily v Západozemí. Město obklíčeno Yunkaici. Armáda otroků, mladí neposkvrnění, zrůdy a obludy všeho druhu. Ve městě armáda neposkvrněných, mosazná zvířata, harpyje, čtyry bratrstva. Jedni vevnitř, tři venku. Jedna menší tlupa dothraků někde v trávě. Jedna větší tlupa severněji v trávě. Dany s drakem, další dva draci utržení ze řetězu. Požáry, bílá klisna, flotila blokující přístav, krakatice. trebuchety, dračí roh, Volantská flotila na cestě, sloni, Qarthská flotila také na cestě, nasraná Ghiskarská armáda, nasraní otrokáři, 4 POV, k tomu Zelená milosti, Jorah, Daario, Ben Plumm, Moqorro, Holotemenný, Skahaz v zajetí. Zrádci za hradbami i před nimi...fííí To bude zvratů a blintsidů až se z toho po***em!
no povedzme si na rovinu. ak tam Dany zomrie, tak nám padne sánka ešte nižšie ako doteraz. už sme to kedysi niekde riešili, ale predpokladám, že Dany je považovaná za jednu z "nesmrteľných postáv", teda minimálne do poslednej veľkej bitky.
Vždycky, když někdo udělá něco, co nemusí a není za to placený, takříkajíc pro ostatní, vyhrknou mi téměř slzy do očí. :-) Tímto bych chtěl @svoa00 poděkovat. Prozrazování budoucího děje a zveřejňování kapitol z dosud nevydané knihy mi sice nepřijde jako šťastný nápad (v Tanci jsem byl otrávený z toho, že pár kapitol jsem už znal), nicméně překlad je jistě věc chvályhodná a záslužná. Teď by to chtělo ještě toho Tajemného rytíře.
Komentáře
Nicméně pořád nevím, co si myslet o té Ariannině kapitole... podle mě je úplně zbytečná. :roll:
Tady se dají najít i kapitoly k Tyrionovi a Arianne? 8-O
Kde prosíííím....!!!!
Edit: Možná jsem jen špatně pochopila vaší otázku :D Celé kapitoly asi k nalezení nejsou, někdo je slyšel na nějakém conu a dělal si poznámky, a následně napsal shrnutí.
Město obklíčeno Yunkaici. Armáda otroků, mladí neposkvrnění, zrůdy a obludy všeho druhu. Ve městě armáda neposkvrněných, mosazná zvířata, harpyje, čtyry bratrstva. Jedni vevnitř, tři venku. Jedna menší tlupa dothraků někde v trávě. Jedna větší tlupa severněji v trávě. Dany s drakem, další dva draci utržení ze řetězu. Požáry, bílá klisna, flotila blokující přístav, krakatice. trebuchety, dračí roh, Volantská flotila na cestě, sloni, Qarthská flotila také na cestě, nasraná Ghiskarská armáda, nasraní otrokáři, 4 POV, k tomu Zelená milosti, Jorah, Daario, Ben Plumm, Moqorro, Holotemenný, Skahaz v zajetí. Zrádci za hradbami i před nimi...fííí To bude zvratů a blintsidů až se z toho po***em!
Prozrazování budoucího děje a zveřejňování kapitol z dosud nevydané knihy mi sice nepřijde jako šťastný nápad (v Tanci jsem byl otrávený z toho, že pár kapitol jsem už znal), nicméně překlad je jistě věc chvályhodná a záslužná.
Teď by to chtělo ještě toho Tajemného rytíře.