@BenNevis ze sedmé serie je zatím odvysíláno šest dílu a jedna řada obvykle má deset nebo jedenáct dílů? Takže konec ještě není, teda pokud si myslela sedmou řadu :)
@BenNevis Dexter ma 12 casti a zatial sme iba v polovici. Nechcem spoilerovat, preto len napisem, ze scenaristi sa chytili asi poslednej slamky, co im este ostala, takze je v podstate velmi predvitelne, co sa stane na konci poslednej odvysielanej casti. Kratka rekapitulacia Dexterovych vztahov: dobre dievca, zle dievca, obet masoveho vraha a tri bodky si uz doplnis asi sama :)
Thorar: Já znám dost holek, které se umí prát. nemusí to být zrovna mužatky, spíš sportovkyně, s takovou vypracovanější postavou, rozhodně ne modelky, které na sobě nemají dost svalů, aby zvládly výšlap na Sněžku.
Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.
Když má někdo vypadat jako ostřílená policajtka, měli by prostě vybrat takový typ.
I v seriálech potřebuju alespoň malou dávku uvěřitelna.
Nemůžete mi někdo doporučit dobrý seriál. Koukala jsem na tu blbost s modelkou, pak na Continuum, na Perception (na piloty), ale nic mě neoslovilo. Na Revenge po tom, co udělali ke konci první série, už taky nemám chuť.
Sleduju AHS a 666 park avenue, možná se vrátím k OUAT
@Tyna A co napr Person of Interest? Uz len kvoli tym hlaskam: Reese: Give me three and a half minutes. Carter: There's ten guys in there. Reese: Okay, four.
A Reesa tam hra Jezis Kristus. No nepozeraj to! :)
Person of Interest se mi od druhé sezóny líbí víc než předtím. Asi to bude tím, že tam mají zajímavější zápletky než dáma v nesnázích --> kdopak ji chce ublížit? --> aha, zločinec je vlastně ona. Minule tam měl hlášku: Harold: Musíš tu odstřelovačku čistit tady? John: V parku se na mě dívali divně.
A ještě doporučuji Last Resort (aka Ponorka). Je to sice z vojenského prostředí, ale z nových seriálů nejlepší, co sleduji.
@Krisa Opravdu ne. Tuhle formu masochismu (a ostatně ani jinou) fakt nemusim. Nevzrušujou mě japonský holčičky z animáků, co kolem sebe švihaj dvoumetrovejma mečema, nevyhledávám Xeny, Rudý Sonje, Umy Thurmanový ani Heleny Fibingerový. :)
Komentáře
Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.
Když má někdo vypadat jako ostřílená policajtka, měli by prostě vybrat takový typ.
I v seriálech potřebuju alespoň malou dávku uvěřitelna.
Sleduju AHS a 666 park avenue, možná se vrátím k OUAT
Uz len kvoli tym hlaskam:
Reese: Give me three and a half minutes.
Carter: There's ten guys in there.
Reese: Okay, four.
A Reesa tam hra Jezis Kristus. No nepozeraj to! :)
Minule tam měl hlášku:
Harold: Musíš tu odstřelovačku čistit tady?
John: V parku se na mě dívali divně.
A ještě doporučuji Last Resort (aka Ponorka). Je to sice z vojenského prostředí, ale z nových seriálů nejlepší, co sleduji.