TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
17980828485362

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    No byl to konec naprosto predvidatelny bohuzel :-)
  • @Hildegarda To už je konec? Čekala jsem na celou sezónu, než to budu sledovat. Jenom konec byl strašný nebo všechno?
  • upraveno 6. listopadu 2012
    @BenNevis ze sedmé serie je zatím odvysíláno šest dílu a jedna řada obvykle má deset nebo jedenáct dílů? Takže konec ještě není, teda pokud si myslela sedmou řadu :)
  • @BenNevis Dexter ma 12 casti a zatial sme iba v polovici. Nechcem spoilerovat, preto len napisem, ze scenaristi sa chytili asi poslednej slamky, co im este ostala, takze je v podstate velmi predvitelne, co sa stane na konci poslednej odvysielanej casti. Kratka rekapitulacia Dexterovych vztahov: dobre dievca, zle dievca, obet masoveho vraha a tri bodky si uz doplnis asi sama :)
  • @BenNevis S Debrou este nechodi a nesmeruje to k tomu :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. listopadu 2012
    Debra je jeho (nevlastní) sestra, ne? Nebo oni nastrčili do seriálu další Deboru? Nějakou ještě blbější?
    @Nevada Ne, ale minulou sérii jeho sestřička řešila jestli je do něj zamilovaná. Což se asi v posledním díle té série vyřešilo samo.
    Ty kráso, jsem čím dál raději, že to od druhé série nesleduju. Stačí mi, jak moc mě zklamaly další knihy.
  • Nová BSG !! :D Juchuu to je orgasmus. Kam se hrabou Sweeečka :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyna: A v druhém díle ještě přibyla klasika - hlavní hrdinka na tmavém místě = útok = záchrana od hlavního hrdiny = všichni se mají rádi!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. listopadu 2012
    To je politická korektnost :-)
    Další věc, co mi na PK vadí :)
  • Thorar: Já znám dost holek, které se umí prát. nemusí to být zrovna mužatky, spíš sportovkyně, s takovou vypracovanější postavou, rozhodně ne modelky, které na sobě nemají dost svalů, aby zvládly výšlap na Sněžku.

Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.

Když má někdo vypadat jako ostřílená policajtka, měli by prostě vybrat takový typ.

I v seriálech potřebuju alespoň malou dávku uvěřitelna.
  • Nemůžete mi někdo doporučit dobrý seriál. Koukala jsem na tu blbost s modelkou, pak na Continuum, na Perception (na piloty), ale nic mě neoslovilo. Na Revenge po tom, co udělali ke konci první série, už taky nemám chuť.

Sleduju AHS a 666 park avenue, možná se vrátím k OUAT
  • @Tyna A co napr Person of Interest?
    Uz len kvoli tym hlaskam:
    Reese: Give me three and a half minutes.
    Carter: There's ten guys in there.
    Reese: Okay, four.

A Reesa tam hra Jezis Kristus. No nepozeraj to! :)
    Tyna: Copper! Strašně mě ten seriál nadchl a už se nemůžu dočkat 2. série.
  • Person of Interest se mi taky líbí hlavně tam hraje Michael Emerson.
  • Person of Interest se mi od druhé sezóny líbí víc než předtím. Asi to bude tím, že tam mají zajímavější zápletky než dáma v nesnázích --> kdopak ji chce ublížit? --> aha, zločinec je vlastně ona.
    Minule tam měl hlášku:
    Harold: Musíš tu odstřelovačku čistit tady?
    John: V parku se na mě dívali divně.

A ještě doporučuji Last Resort (aka Ponorka). Je to sice z vojenského prostředí, ale z nových seriálů nejlepší, co sleduji.
    @Krisa Opravdu ne. Tuhle formu masochismu (a ostatně ani jinou) fakt nemusim. Nevzrušujou mě japonský holčičky z animáků, co kolem sebe švihaj dvoumetrovejma mečema, nevyhledávám Xeny, Rudý Sonje, Umy Thurmanový ani Heleny Fibingerový. :)
    @flanker.27 : No teda...dávat dohromady Umu Thurman a Helenu Fibingerovou? To je trochu síla ne :D
    @Krisa A víš, že ne? Mě se E. T. (hele, to mě doteď nenapadlo) fakt nelíbí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.