Tak jsem koukala na poslední díl Trpaslíka. S tím mikrobem to nemělo chybu . Odpustím jim i Rimmrova poslední slova (i když možná mysleli "nová Rimmerova poslední slova" - tj. slova obživeného Rimmera nanobotama). A musím říct, že jsem se celý díl smála až do poslední hlášky před titulkama... jak to řekl, tak jsem začala normálně brečet... :'-(
Nejde jenom o historii. Aler taky o to, že je to takovej klasickej filmovej koncept z přihrádky "osudovost", do kterýho je jedno jaký jméno se vloží, ale dáme tam přítele, nepřítele, zradu, nějakou tu femme fatale, jednu opulentní scénu a ve výsledku je to spíš komix než co jinýho...
Jinak prémium server: http://premium.titulky.com/ Nebo na titulky.com kliknout na "nahrát titulky" a pak přes vyhledávání nebo kliknout ještě jednou na vrchní banner a jsi na seznamu nejnovějších titulků. Ale přiznám se, že nevím jistě jestli odtud mohou stahovat běžní uživatelé (předpokládám, že ano).
Začala jsem Rome. Co mě překvapilo, že tam nejsou skoro žádní černoši. Prvního jsem viděla tak v pátém díle. Přitom na role otroků se barevní hodí, mohli by tam mít přemenšinováno. :-D
Já jsem teď dokoukala Červeného trpaslíka, sjíždím Homeland a Once upon a time a doháním rest s Downton Abbey. Homeland je fajn a člověk se nestačí divit, že v amerických televizních stanicích ještě mají scénáristy, kteří jsou schopní svěžích nápadů - i ve druhé sérii. Jedinou vadou je dějová linka s Brodyho dcerou. OUAT se po prvním díle druhé série zvednul - nijak závratně, ale dost na to, aby to člověka pořád bavilo. Downton je pohodovka a je milé vidět, že ještě může vzniknout úspěšný seriál, který nesází na krev a sperma nebo vulgární humor. Chytře zacílené na ženskou část publika... :applause:
Na Arrow taky koukám. I když místy je to hodně blbé a akce naivní. Ale mám ráda komiksovky a hlavní hrdina je sympaťák.
Chyběl mi nějaký sitcom, když jsem přestala loni/předloni sledovat TBBT a HIMYM. Tak jsem zkusila loňskou novinku 2 Broke Girls. První tři díly jsem si říkala nic moc, ale pak mě to chytlo a dobře se bavím. Oblíbila jsem si Max, i když mi trochu vadí jak často se směje vlastním vtipům. Kdyby ty hlášky sypala na vážno, tak by to bylo ještě lepší.
@sarven : To jsem viděla pilot v TV a vůbec mě to nezaujalo. Vím, že sledovat to s dabingem nebyl nejlepší nápad, ale chtěla jsem získat představu o čem to je :o)
Každopádně vybráno mám, další seriál sledovat nesmím.
@Everett_Young Vidis podobnost medzi nou a Sansou? Lebo ja nie :) Ale mas pravdu, chlapi su nevyspitatelny. Moja spoluziacka mi raz prezradila, ze sa nasa znama rozculovala, co na mne ti chlapi vidia :)
Komentáře
A musím říct, že jsem se celý díl smála až do poslední hlášky před titulkama... jak to řekl, tak jsem začala normálně brečet... :'-(
a už jsou venku :-)
Nebo na titulky.com kliknout na "nahrát titulky" a pak přes vyhledávání nebo kliknout ještě jednou na vrchní banner a jsi na seznamu nejnovějších titulků. Ale přiznám se, že nevím jistě jestli odtud mohou stahovat běžní uživatelé (předpokládám, že ano).
Tymto dakujem kolikokoli :)
Chyběl mi nějaký sitcom, když jsem přestala loni/předloni sledovat TBBT a HIMYM. Tak jsem zkusila loňskou novinku 2 Broke Girls. První tři díly jsem si říkala nic moc, ale pak mě to chytlo a dobře se bavím. Oblíbila jsem si Max, i když mi trochu vadí jak často se směje vlastním vtipům. Kdyby ty hlášky sypala na vážno, tak by to bylo ještě lepší.
Každopádně vybráno mám, další seriál sledovat nesmím.
Ale mas pravdu, chlapi su nevyspitatelny. Moja spoluziacka mi raz prezradila, ze sa nasa znama rozculovala, co na mne ti chlapi vidia :)