TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
18283858788362

Komentáře

• Tak jsem koukala na poslední díl Trpaslíka. S tím mikrobem to nemělo chybu . Odpustím jim i Rimmrova poslední slova (i když možná mysleli "nová Rimmerova poslední slova" - tj. slova obživeného Rimmera nanobotama).
    A musím říct, že jsem se celý díl smála až do poslední hlášky před titulkama... jak to řekl, tak jsem začala normálně brečet... :'-(
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. listopadu 2012
    @Kolikokoli já pořád čekám na titulky :-/
    a už jsou venku :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A jéje...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nic pro milovníky podle učebnic dokonale zfilmované historie. :-) Leonard versus Diktátorský papež, jenž pomocí náboženství fanatizuje své ovečky. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nejde jenom o historii. Aler taky o to, že je to takovej klasickej filmovej koncept z přihrádky "osudovost", do kterýho je jedno jaký jméno se vloží, ale dáme tam přítele, nepřítele, zradu, nějakou tu femme fatale, jednu opulentní scénu a ve výsledku je to spíš komix než co jinýho...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Má ktosi české tituly k OUaT Episode 7 Season 2 alebo sa musím výnimočne uchýliť k počúvaniu :D V traileri som tým mrmľošom rozumel pár viet :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. listopadu 2012
    Jinak prémium server: http://premium.titulky.com/
    Nebo na titulky.com kliknout na "nahrát titulky" a pak přes vyhledávání nebo kliknout ještě jednou na vrchní banner a jsi na seznamu nejnovějších titulků. Ale přiznám se, že nevím jistě jestli odtud mohou stahovat běžní uživatelé (předpokládám, že ano).
  • Tak jsem viděla čtyři díly Misfits a nevím. Asi ne, zas tolik času nemám.
  • Novy diel TBBT sa oplati sledovat, opity Sheldon sa len tak nevidi :)
    Tymto dakujem kolikokoli :)
  • Začala jsem Rome. Co mě překvapilo, že tam nejsou skoro žádní černoši. Prvního jsem viděla tak v pátém díle. Přitom na role otroků se barevní hodí, mohli by tam mít přemenšinováno. :-D
  • Já jsem teď dokoukala Červeného trpaslíka, sjíždím Homeland a Once upon a time a doháním rest s Downton Abbey. Homeland je fajn a člověk se nestačí divit, že v amerických televizních stanicích ještě mají scénáristy, kteří jsou schopní svěžích nápadů - i ve druhé sérii. Jedinou vadou je dějová linka s Brodyho dcerou. OUAT se po prvním díle druhé série zvednul - nijak závratně, ale dost na to, aby to člověka pořád bavilo. Downton je pohodovka a je milé vidět, že ještě může vzniknout úspěšný seriál, který nesází na krev a sperma nebo vulgární humor. Chytře zacílené na ženskou část publika... :applause:
  • Arrow comicsovej serial od DC universe
    Na Arrow taky koukám. I když místy je to hodně blbé a akce naivní. Ale mám ráda komiksovky a hlavní hrdina je sympaťák.

Chyběl mi nějaký sitcom, když jsem přestala loni/předloni sledovat TBBT a HIMYM. Tak jsem zkusila loňskou novinku 2 Broke Girls. První tři díly jsem si říkala nic moc, ale pak mě to chytlo a dobře se bavím. Oblíbila jsem si Max, i když mi trochu vadí jak často se směje vlastním vtipům. Kdyby ty hlášky sypala na vážno, tak by to bylo ještě lepší.
    @Nevada Co New Girl? Není to, že by se u toho člověk řezal, místy je to trochu trapné, ale je to děsně milý a příjemný seriál.
    Nemám ráda trapný "humor" (z toho důvodu se mi hodně nelíbil poslední díl Castla) a asi tě zklamu, ale odrazuje mě Zooey Deschanel.
    @Nevada On tam není trapný humor, jen mi občas asivtip nepřijde vtipný. Ale to je všude :)
  • @Nevada: modern family? prvé dve série boli skvostné
    @sarven : To jsem viděla pilot v TV a vůbec mě to nezaujalo. Vím, že sledovat to s dabingem nebyl nejlepší nápad, ale chtěla jsem získat představu o čem to je :o)

Každopádně vybráno mám, další seriál sledovat nesmím.
  • @Everett_Young Vidis podobnost medzi nou a Sansou? Lebo ja nie :)
    Ale mas pravdu, chlapi su nevyspitatelny. Moja spoluziacka mi raz prezradila, ze sa nasa znama rozculovala, co na mne ti chlapi vidia :)
  • @Hildegarda máš to v PM
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.