Tak samozřejmě že se to nevylučuje. Ale když máte malý dítě, musí si člověk vybírat, protože holt není tolik volných večerů (tím se nelituju, jsem za to rád). No a když už volíme mezi kinem a divadlem vždy zvítězí nebo doposavad zvítězilo divadlo. Ještě k těm cenám. Když půjdete do Šaldova divadlo na Její pastorkyni (aktuální hra, moc povedená) tak zaplatíte 60 - 250 Kč, slušný sedadla stojej od 140. Když půjdu do kina, tak základní vstupné je 160 Kč. To mi přijde jako dost velkej nepoměr, mezi tím co dostanu a tím co zaplatím.
Taky mi přijde jako nepoměr dávat stejné peníze za předražené filmy jako za divadlo, kde je každé představení originál. Akorát nemám ráda představení, kde zapojují diváky. :grin:
Donutili jste mně, zamyslet se. Naposledy jsem byla v divadle asi před x lety v Činoheráku na Pana Polštáře, kterého velmi, velmi doporučuju. Ale dosti často jsem bývala v divadelním klubu pod Stavovským, to se počítá? Když jde člověk kolem záchodů dál, dostane se až na jeviště :-) Co se týče kina, tak to jsme byli asi po třech letech s přítelem minulou sobotu na Ve stínu, což taky velmi, velmi doporučuju.
Multiplexy nejsou jediná kina v republice. I když už i u nás v okresním kině chtějí za hitovku 120,- Kč. A v centru Prahy jsem ještě loni v prosinci byla v kině za 100,- Kč.
Tak som si dneska konečne pozrel Skyfall.... pekný film.. Craig pomaly stúpa u mňa nad Conneryho... a pačili sa mi všetky tie prupovitky na stare Bondovky.. od auta po vybuchujúce pero
Tak jsem dokoukal doporučovaný film Volavka a mohu ho porovnat se Skrytou identitou. Jako Evropanovi mi byl rozhodně bližší "remake". Prostředí, hudba, emoce, herci mi sedli víc. Asijská verze není tak překombinovaná, což bylo na jednu stranu docela fajn, na druhou stranu romantická fáze v americké verzi se mi líbila, i když to je jeden z příkladů oné překombinovanosti. Úplný závěr měl ale rozhodně lepší Scorseseho film.
Komentáře
Ještě k těm cenám. Když půjdete do Šaldova divadlo na Její pastorkyni (aktuální hra, moc povedená) tak zaplatíte 60 - 250 Kč, slušný sedadla stojej od 140. Když půjdu do kina, tak základní vstupné je 160 Kč. To mi přijde jako dost velkej nepoměr, mezi tím co dostanu a tím co zaplatím.
Akorát nemám ráda představení, kde zapojují diváky. :grin:
Co se týče kina, tak to jsme byli asi po třech letech s přítelem minulou sobotu na Ve stínu, což taky velmi, velmi doporučuju.
A v centru Prahy jsem ještě loni v prosinci byla v kině za 100,- Kč.
Ani nevím jestli v SW universu jsou nějaký "glitchs". Nějaký nesrovnalosti, který si protiřečí...
btw. ano videl... a vyzera to slušne