Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vypadá to, že Filoni a Fauvreau nemají rádi sequelovou trilogii :twisted: :-P
Co se týče mladého herce to by si fanouškům křivdila, hodně se volalo po přeobsazení Hamilla Sebastianem Stanem. Tvůrci zvolili tuhle možnost na druhou stranu hřeje mne u srdce, že Mark si mohl ještě jednou a naposled zahrát originální verzi Lukea.
Iam a hallway slaughterer, like my father before me
Je to škoda podobnou scénu měl dostat Ben v sequelech, když byl tak posedlý Vaderem :-D
A ještě k té závěrečné sekvenci... Napadlo mě, že ještě o kus silnější by bylo, kdyby Mando kvůli Groguovi sundal masku vůbec poprvé právě tady. Ale holt to odhalení bylo už v první sérii. S tím už tvůrci nic nenadělali, ale v předposledním díle byl Mando bez masky taky a to mohli změnit snadno.
Tak nic masového to nebude, co třeba takový Irčan, kde to CGI omlazování použili hodně a je to kriticky celkem dobře přijímaný z masa krve. Co se týče Lukeova zjevu v poslední epizodě, tam se to dost lišilo podle toho, kdo na to koukal v jaké kvalitě a pak samozřejmě byla nemalá část, co řekla, že jim je špatné CGI u zádel hlavně že vidí Lukea po dlouhé době. A co se týče Hamilla toho budou potřebovat, tak moc jak budou zrovna chtít. Něco mi říká, že ho možná budou potřebovat opravdu hodně na jisté "přetáčky" :twisted:
Co se týče závěrečné sekvence, je mi jasné kam tím míříš ještě více by to zrcadlilo Vaderovo sundání helmy, ale já jsem názoru, že v předposledním díle tu helmu Din sundal hlavně proto, aby ukázal, že je ochotný pro Grogua ochotný udělat absollutně cokoliv včetně porušení kréda, na kterém mu tolik záleželo. A to je charakter development.
Vynikající záběry z pozadí natáčení druhé série Mandaloriany, které navíc přinesli fantastická meméčká :-D :twisted: :-P
Jestli měl Luka hrát Stan nebo Hamill.. nevím, kdybych věděl že určitě budou postavu Luka dál dojit, měli rovnou dát prostor Stanovi, aby si lidi rychleji zvykli. V té finální scéně s Lukem mi vadil R2 - ten tam byl fakt jen jako laciný gesto.
A jak jsem zmiňoval výše droidy tak nechápu tu smyčku kdy jsme tu měli napřed droidí armády, ale protože jim chyběl ten lidský faktor, tak dal Palpík přednost klonům, aby pak Moff Gideon řekl že vlastně lidský faktor je ta poslední chyba ve vojákovi, takže voalááá máte tu droidí troopery. :D
Zajímavé že tohle všechno u fanoušků projde, ale že má Ashoka ve své epizodě narozdíl od své animované předlohy o něco kratší lekku, to zdá se je problém nepřekonatelný :D
Jinak mně začíná vadit Cara Dune, resp. její herečka. V obličeji hraje docela líbivě, ale při akci tam hopsá jak vadná koza. Vůbec se to tam nehodí. Podle mě měla v poslední epizodě umřít. Vůbec mi tam chyběla nějaká smrt. Vlastně se tam žádná jobovka nestala..Krom zničení Mandovi lodi... Ale hold se u Dyznyjů nechtějí připravit o postavu do prodeje merche...
No já si myslím, že se smrťmi by se raději mělo šetřit. Pak se vymýšlí kraviny typu SOMEHOW PALPATINE RETURNED a ve srovnání s tím raději oceňuji pravidlo: Buď svoji postavu neoživuješ nebo ji nezabijíš hned na prvním místě. Já raději přežiju tlustý beskar plot armour, než to aby se zase masivně exhumovalo. Co se týče Cara Dune tu postavu zbožňuje scéna s Alderaanem byla naprosto fantastická a ostatně to zabíjela v poslední epizodě (I was on death star! Yeah, which one
=D) A ta koza mi rozhodně vyhovuje víc, než to aby mne někdo přesvědčoval, že nějaká droboučka britská holčička představuje hrozbu. pro nejsilnějšího sith lorda v galaxii :twisted: U Cary Dune na druhou stranu velice oceňuje, že to je pořádný kus ženský u které opravdu bez problémů věřím, že hrozbu představuje (ostatně herečka byla MMA). A merchandise jim nemůžeš vyčítat, ze sequel trilogie totiž na ničem nevydělají
:twisted: :twisted: :-P
ANO! ANO! ANO! Tohle jsem tvrdil celou dobu, a lépe bych to neřekl. A nikdo mi nevymluví, že záporáci nebyli největší problém celé te sranda trilogie. Kdyby tam byl alespoň jeden normální padouch, který by nepůsobil jako kastrát mohl to být alespoň průměrný. Takhle jsme dostali filmy na hranici Ghostbusters 2016 a Teletubies.
https://www.edna.cz/mandalorian/novinky/gina-carano-jako-cara-dune-konci-dostala-okamzitou-vypoved-od-vedeni-lucasfilmu/?fbclid=IwAR0JlW4_2HoJ1VKj5I3Osrx79cIHHxDEk-hrNrTPBGpJc7FfDAc93O6H_gU
:-o
8-O